Мартиновська відправила 8-річну доньку за кордон, але не до батька: де зараз спадкоємиця судді МастерШеф?

Суддя з кулінарної програми "МастерШеф" Ольга Мартиновська відправила 8-річну доньку Віру за кордон. Однак, поїхала дівчинка зовсім не до рідного батька Івана Кобця, який мешкає у Франції.

Відома кулінарка та суддя українського шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла, як проходять літні канікули в її 8-річної донечки Віри. Зараз дівчинка знаходиться далеко від мами, бо поїхала з України за кордон.

Дехто з прихильників Мартиновської може подумати, що літо її доньки проходить поряд із татом, Іваном Кобцем. Батьки Віри розлучилися і її татусь декілька років живе за кордоном, у Франції.

Наприкінці весни Ольга Мартиновська вже надавала можливість батьку і донечці побачитись та провести час разом. Задля цього кулінарка повезла Віру до Франції. Можливо, і цього разу її спадкоємиця відправилась на чергову зустріч з ним?

Ольга Мартиновська розповіла, навіщо її донька Віра поїхала за кордон
Ольга Мартиновська розповіла, навіщо її донька Віра поїхала за кордон

Насправді, закордонна подорож 8-річної Віри повʼязана геть з іншими справами. Донька Мартиновської поїхала до дитячого серфинг-табору у Португалії (Пеніше). Там вона навчається підкорювати норовливі океанські хвилі, знайомиться з іншими дітьми та займається з інструкторами.

Перші досягнення маленької серфінгістки її зіркова мама вже оприлюднила у соціальних мережах. Мартиновська зазначила, що в такому віці теж дуже б хотіла побувати в такому таборі. Але зараз вона вже доросла і через постійну роботу в Україні та зйомки нового сезону “МастерШефу” не може собі дозволити повноцінний відпочинок.

Поки що я в Броварах, а Вірунчик в Пеніше ловить хвилю – розповіла Мартиновська користувачам, що підписані на неї у соціальній мережі Instagram.

Ольга Мартиновська народила доньку Віру в шлюбі з колегою по роботі Іваном Кобцем. Після розлучення жінка виховує доньку самостійно, але не перешкоджає зустрічам Віри з татусем.

Ольга Мартиновська з МастерШеф розповіла, навіщо її 8-річна донька поїхала за кордон
Ольга Мартиновська з МастерШеф розповіла, навіщо її 8-річна донька поїхала за кордон

Однак ці зустрічі трапляються нечасто, бо екс-чоловік Мартиновської декілька років тому виїхав за кордон.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.