Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

Катерина Осадча та її чоловік, шоумен Юрій Горбунов, святкували 7 річницю свого весілля. Подружжя, яке вже сім років разом, відзначило цю важливу дату з особливими враженнями. Осадча пригадала, що їхнє весілля відбулося за два тижні до народження їхнього сина Івана.

Вона з приємністю поділилася спогадами про той день, коли вони вирішили піти до РАЦСу навіть за суворої ожеледиці, коли вона була вже “круглою, як кулька”, так як була вагітна. Катерина висловила свою вдячність Юрію за всі спільні роки, за спільні спогади і всі труднощі, які вони разом пережили.

Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною
Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною

Катя Осадча не приховує свої почуття та відкрито ними ділиться, висловлюючи свою вдячність чоловіку за 7 років життя, за всі спогади та труднощі, які вони пройшли разом, за підтримку та дітей.

Нагадаємо, що їхній роман почався після знайомства на концерті італійського співака Лучано Паваротті у 2005 році. Пара зустрічалась на різних світських заходах і працювала на одному телеканалі. Однак їхня справжня близькість розкрилася на зніманнях проєкту “Голос. Діти”, де вони обидва були ведучими. Після вечірніх зйомок шоумен завжди відвозив Катю додому, що сприяло їхнім глибшим відносинам.

Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною
Катерина Осадча пригадала, як виходила заміж за Юрія Горбунова вагітною

Згодом Катерина Осадча та Юрій Горбунов зізналися у коханні один одному, проте спочатку їхні стосунки вони тримали в секреті. Ведуча пригадувала, що саме Юра зробив перший крок у стосунках, але ініціаторкою визнання стосунків стала вона. Пара утримувалася від публічних зізнань про свій роман, прагнучи зберегти приватність.

Лише після весілля та народження першого сина вони вирішили підтвердити свій роман публічно. Їхнє весілля відбулося у 2017 році, але пара відмовилася від гучного святкування, віддавши перевагу інтимній весільній вечірці. Організацією святкування займалися друзі молодят, які прагнули зробити для них приємний сюрприз.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.