Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

У 2005 році відома українська телеведуча та журналістка Марічка Падалко розлучилась зі своїм першим чоловіком, ім’я якого вона завжди зберігала у таємниці. У своєму інтерв’ю ведуча поділилася своїм особистим досвідом та спогадами про стосунки, що розпочалися, коли їй було лише 14 років. Вони прожили разом 15 років, однак, дітей у них не було.

Марічка Падалко описує свого колишнього чоловіка, як доброго і люблячого чоловіка, який завжди ставився до неї з великою повагою. Вона відмічає, що ніколи не відчувала потреби у чомусь більшому, оскільки він ніколи не ображав її і не мав шкідливих звичок, таких як алкоголь чи тютюн. Чоловік був високоосвіченим і завжди підтримував Марічку в її інтересах та діяльності, але зірка вирішила радикально змінити своє життя у віці 29 років.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

У 2010 році Марічка Падалко вийшла заміж за Єгора Соболєва, колишнього журналіста і народного депутата, який зараз знаходиться на фронті. Вони познайомилися тоді, коли обидва були ще в шлюбі з іншими партнерами. Падалко згадує, що Соболєв не хотів розлучатися зі своєю першою дружиною через страх зруйнувати стосунки зі своєю дочкою, Алісою.

Після весілля з Єгором Соболєвим, Марічка Падалко поділилася своїми роздумами щодо особистого життя та сімейних планів. Вона зазначила, що після одруження вони мріяли про створення міцної родини та тривале кохання, яке зможе подолати всі труднощі. Їхні головні бажання зосереджувалися на спільному вихованні дітей та зміцненні стосунків у сім’ї.

Марічка Падалко разом зі своїми дітьми
Марічка Падалко разом зі своїми дітьми

Марічка також поділилася, що Єгор на початку висловив бажання почекати та не розлучатись з попередніми партнерами, щоб Марічка народила дитину в першому шлюбі, щоб їхні діти досягли повноліття і тільки тоді це зробити. Чоловік зазначив, що вони перш за все мають бути відповідальними.

У шлюбі з Соболєвим Марічка народила йому 3 дітей та обмірковувала можливість народження четвертої дитини, проте ця ідея не знайшла підтримки у Єгора. Він вважав, що на даний момент їхнім головним завданням є виховання підлітків. Подружжя погодилося, що новий етап у житті їхніх дітей вимагає зміни пріоритетів, зокрема, підготовки молоді до самостійного життя та подальшого розвитку сімейних відносин.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.