“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Переможниця другого сезону кулінарного проекту “МастерШеф” Ліза Глінська у соціальних мережах поділилась із прихильниками сумною новиною. В неї вмер домашній улюбленець – кіт Джек.

Зірка кулінарного шоу в Instagram показала добірку світлин із зеленооким пухнастиком. Глінська не стала ділитись подробицями того, що саме сталось із її котиком і через що він побіг по веселці. Вона побажала улюбленцю легких хмаринок та наголосила, що він назавжди залишиться в її серці.

В коментарях свої співчуття Глінській висловили Надія Матвєєва, Ольга Сумська і ще понад 400 інших користувачів та підписників.

В будинку судді “МастерШефу” живе відразу декілька котів. Раніше Ліза Глінська розповідала, що дуже любить своїх домашніх улюбленців, але одного пухнастика їй замало.

Взимку 2019 року в Глінської оселився кіт на імʼя Нічик. Оскільки на той момент вона була не завантажена роботою, то могла приділяти улюбленцю багато часу. Згодом В Лізи зʼявилася купа справ і вона стала все рідше появлятися вдома. Задля того, аби Нічик не нудьгував, поки господиня не поряд – кулінарка прийняла рішення та… взяла додому ще одного кота.

Другого пухнастика назвала Блек Джеком, але в домашній обстановці частіше кликала його Джекусіком. Шестимісячного котика Глінська віднайшла в розпліднику під Києвом і забрала його додому.

Ліза Глінська зізнавалась, що імена для своїх котиків вона обирала не самостійно. Пухнастиків назвали Блек Джеком та Ніккі в розпліднику, де вони мешкали до того, як оселились в її будинку.

Кошача господиня розповідала, що її домашні улюбленці дуже цікаві, але… кардинально різні за своїм характером. Нічик за розміром був менший за Блек Джека, та за віком – молодший.

В спогадах про Джека, який днями покинув турботливу господиню назавжди, Глінська пригадувала – цей кіт був великим, наче комір. Дуже полюбляв моститись на шиї або ж – залазити на голову.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.