“Онук старший за сина”: як Катерина Репяхова зробила Віктора Павліка рекордсменом в українському шоу-бізнесі

Катя Репяхова кардинально змінила життя співака Віктора Павліка. Вони познайомились у 2015-му, а в травні 2020 року пара одружилася. В червні 2021 року в подружжя народився спільний син Михасик.

Історія кохання Каті Репяхової до співака Віктора Павліка розпочалась задовго до їхнього знайомства. Ще з дитинства дівчина захоплювалась творчістю українського артиста і при кожній слушній нагоді відвідувала концерти Павліка разом зі своєю мамою.

Перше знайомство майбутнього щасливого подружжя відбулось в 2015 році, коли Катерині Репяховій виповнився 21 рік. Хоча в родинному альбомі в неї є спільні світлини з Віктором Франковичем, зроблені ще в підлітковому віці.

Віктор Павлік і Катя Репяхова вперше познайомились в 2015 році
Віктор Павлік і Катя Репяхова вперше познайомились в 2015 році

В листопаді 2015 року Катя разом зі своїм китайським товаришем Шаном поїхала в Миколаїв, щоб послухати концерт улюбленого співака. Згодом зʼясувалось, що їх з Віктором номера в готелі розташовані поряд. Власне, цей факт і посприяв першому знайомству.

На той момент Віктор Франкович не був готовий до серйозних відносин, адже знаходився в офіційному шлюбі із Ларисою Созаєвою. Тому й Катю Репяхову всерйоз не сприйняв. Вона ж була не дуже впевненою в собі дівчиною, яка тільки-но закінчила університет і не мала постійної роботи.

Їх відносини розвивались повільно. Спочатку співак запросив Катю на концерт гурту “Козак Систем”, трохи згодом – став проявляти до неї певні знаки уваги. Однак розлучатись із дружиною був категорично не готовий.

Але Каті Репяховій все ж вдалось полонити серце популярного співака. Оскільки Віктор Франкович не утримував її фінансово – дівчина самостійно знайшла роботу. Спочатку Репяхова працювала в команді з Дмитром Карпачовим, потім – створювала майстер-класи для Маші Єфросиніної.

Катя Репяхова закохалась у Віктора Павліка ще з дитинства
Катя Репяхова закохалась у Віктора Павліка ще з дитинства

Коли Віктор Павлік побачив, що вона як професіонал, чогось та й варта – запропонував робити концерти і йому. Прийшов час, коли Катя стала займатись виключно піаром та організацією концертів майбутнього чоловіка.

В зіркового подружжя – велика різниця у віці. Катя Репяхова молодша за свого чоловіка на 28 років. Однак цієї різниці вона ніколи не відчувала. Поступово молодій дівчині вдалось кардинально поміняти життя Павліка та зробити його справжнім рекордсменом в українському шоу-бізнесі. Катя стала для артиста не тільки піар-менеджером, але й четвертою дружиною. А ще – народила йому наймолодшого синочка, Михайла.

Синові Репяхової і Павліка в цьому році виповнилось 3. Хлопчик на 11 років молодший за… онука Віктора Франковича, 14-річного Давида. Його співаку подарував найстарший син Олександр, що народився в першому шлюбі зіркового виконавця.

Катя Репяхова раніше зізнавалась, що добре спілкується з дітьми чоловіка від попередніх шлюбів. На її власну думку – чим більше вона буде дозволяти артисту спілкуватись з усіма його дітьми – тим їй самій буде краще та комфортніше.

Нові статті

Схожі статті

Власний ставок з рибою, декілька маєтків і все це за високим парканом: Поплавський показав своє елітне життя

Михайло Поплавський відомий українцям як співак, ресторатор, автор мистецьких проєктів. У власності народного артиста України знаходиться розкішний маєток. Подивіться, як він виглядає.

Коли святкують Преображення Господнє в 2024 році: точна дата за новим стилем, традиції, що не можна робити

Преображення Господнє — одне з найбільших церковних свят, які відзначають влітку. Більше про традиції свята, точну дату за новим церковним стилем та забобони розповість "Один Факт".

Спробуйте прямо зараз! Як приготувати овочі на грилі з незвичним маринадом – буде смакувати кожному

Саме ця страва є ідеальною на теплі літні вечори, тому обов'язково приготуйте її вже: покроковий рецепт овочів на грилі з нереально смачним маринадом.

Раніше співав про смереку, а потім захопився вірою у Бога: де зараз Микола Гнатюк і під яким імʼям виступає?

Колись співак Микола Гнатюк яскраво сяяв на сцені і збирав повні зали слухачів. Останні декілька років про нього майже нічого не чутно. Подейкують, що артист… пішов у монастир. Чи так це насправді?