Це була не Мосейчук і не Катя Осадча: Настя Каменських проігнорувала відому журналістку, яка до неї підійшла

Настя Каменських увімкнула повний ігнор та відмовилась спілкуватись із відомою українською журналісткою. В чому причина такої поведінки і чому представниця ЗМІ назвала це хамством? Деталі – далі.

Співачка Настя Каменських категорично відмовилася від спілкування з медійною журналісткою з “Люкс ФМ” Наталією Тур. Після повернення артистки до України представниця ЗМІ вирішила поставити Каменських декілька питань та сподівалась отримати на них відверті відповіді. Однак все пішло не за планом.

Наталія Тур заради коротенької розмови з Настею Каменських завітала на презентацію пісні артистки під назвою “Гріхи”. Однак бажаних коментарів їй отримати так і не вдалось. Співачка взагалі не вийшла до неї з гримерки.

Каменських навідріз відмовилась розмовляти з популярною журналісткою і не пояснила, чому саме. Замість артистки до Наталії Тур підійшла її представниця. Вона заявила, що виконавиця не бажає спілкуватись із тими журналістами, які колись погано про неї висловлювались. Цим висловом жінка натякнула, що Настя – ображена на ЗМІ. За що саме – невідомо. Це так і залишилось таємницею.

Наталія Тур намагалась отримати більш розгорнутий коментар щодо цієї ситуації, але відповіді так і не дочекалась.

Люкс ФМ коментарі не даємо, вибачте, будь ласка – зазначила помічниця Каменських.

Журналістка припустила, що поведінка Каменських — незрозуміла. Імовірно, їй є, що приховувати від суспільства, якщо вона дозволяє собі відверте хамство на адресу представників ЗМІ.

З приводу ситуації, що склалася, Наталія Тур вирішила поділитись власними роздумами у соціальній мережі Instagram. На її думку – Каменських просто не готова психологічно до того, аби відповідати на незручні для неї питання.

Журналістці Наталії Тур так і не вдалося поговорити із Анастасією Каменських
Журналістці Наталії Тур так і не вдалося поговорити із Анастасією Каменських

Тур пояснила, що в неї, як в представниці ЗМІ – є головна мета. І полягає вона у тому, щоб якісно виконати свою роботу. Гострі та незручні питання – частина цієї роботи. Артист же, зі свого боку, має чудову можливість пояснити власну позицію, власне бачення ситуації, розвіяти плітки та розставити усі крапки над “i”.

Наталія Тур зазначила, що для Насті Каменських прямі запитання – не в радість. І тому вона уникає зустрічі з журналістами, які їх перед нею ставлять. Натомість співачка веде розмови лише з тими представниками ЗМІ, які є для її персони безпечними.

Журналістка “Люкс ФМ” зазначила, що вона – завжди за конструктивний діалог. Але таку поведінку, як у Насті Каменьских – вважає хамством.

Хамство — це теж відповідь – зазначила Тур.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 9 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час перезавантажитись та відправитись у подорож

Гороскоп на 9 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять провести ваш день не так, як зазвичай та подумати про власні цілі на майбутнє.

Власний ставок з рибою, декілька маєтків і все це за високим парканом: Поплавський показав своє елітне життя

Михайло Поплавський відомий українцям як співак, ресторатор, автор мистецьких проєктів. У власності народного артиста України знаходиться розкішний маєток. Подивіться, як він виглядає.

Коли святкують Преображення Господнє в 2024 році: точна дата за новим стилем, традиції, що не можна робити

Преображення Господнє — одне з найбільших церковних свят, які відзначають влітку. Більше про традиції свята, точну дату за новим церковним стилем та забобони розповість "Один Факт".

Спробуйте прямо зараз! Як приготувати овочі на грилі з незвичним маринадом – буде смакувати кожному

Саме ця страва є ідеальною на теплі літні вечори, тому обов'язково приготуйте її вже: покроковий рецепт овочів на грилі з нереально смачним маринадом.