Прожили разом понад 10 років, а діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Писанки

Були щасливими у шлюбі, але все пішло не так, як вони собі планували: Ігор Ісаков поділився спогадами про знайомство та подружнє життя з Русланою Писанкою, якої не стало.

У липні 2022 року у Німеччині від раку померла відома українська акторка та ведуча Руслана Писанка. Вона славилася своєю творчістю і витривалістю, які завжди були підтримані її чоловіком, Ігорем Ісаковим. Познайомившись понад 14 років тому через соцмережу, вони зберегли своє почуття і стосунки, прагнучи завжди бути поруч одне з одним.

Перша їхня зустріч запам’яталася як момент хвилювання і радості. Руслана, з’явившись з мокрими волоссям після чотиригодинної затримки, зачарувала Ігора своєю присутністю. Їхнє кохання розвивалося швидко, і через рік вони вже розмовляли про майбутній шлюб. Через 16 місяців після їхнього першого знайомства Ігор зробив Руслані пропозицію, на яку вона відповіла згодою.

Чоловік Руслани Писанки розповів історію кохання з нею
Чоловік Руслани Писанки розповів історію кохання з нею

Ісаков завжди був не лише чоловіком, а й опорою і захистом для Писанки. Вони разом будували свій дім і підтримували один одного в їхній творчій роботі. Навіть у періоди гастролей Руслани, Ігор завжди старанно подорожував за нею, відвідуючи її в Харкові, коли її графік виступів був особливо напруженим.

Взимку 2022 року, під час незвичайної пригоди на виставі, Руслана Писанка зазнала серйозного перелому ноги. Навіть попри складність травми, вона ніяк не втратила своїх мрій і прагнень. Проте невдовзі після цього у їхній родині, що проживала в Києві, розпочалися неприємності через початок повномасштабного вторгнення. Заради безпеки своєї сім’ї Руслана вирішила покинути країну і поїхати за кордон.

Чоловік Руслани Писанки розповів історію кохання з нею
Чоловік Руслани Писанки розповів історію кохання з нею

Вона обрала Німеччину як місце, де можна знайти притулок у складний час. Однак тут її невдовзі знову здивували новини — виявили важке захворювання, що вимагало негайного лікування.  Руслана завжди була відома своїм сонячним настроєм і великою вірою у майбутнє. Її чоловік, згадуючи їхні роки разом, не може забути, як вона завжди була поруч, підтримуючи його у будь-яких обставинах, навіть коли сама боролася зі своїми проблемами.

Ісаков визнає, що сподівався знайти хоч якусь записку від неї, яка б зберегла її слід в його житті. Але жодного листа, що міг би стати джерелом вічного спогаду, не було знайдено.

Руслана Писанка у шлюбі з Ігорем Ісаковим не мала спільних дітей. Раніше вона уникала обговорення питання про дітей, зазначаючи, що її чоловік має сина, який колись проживав з ними, але тепер мешкає у Черкасах. Руслана завжди висловлювалася з великою любов’ю та вдячністю про свого чоловіка, називаючи його джерелом свого щастя.

Нові статті

Схожі статті

Обручились і після вона зникла: Тіна Кароль розповіла про інцидент, який стався з її весільною сукнею

Тіна Кароль розповіла курйозну історію, як її весільна сукня зникла одразу ж після церемонії - як все було насправді? Подробиці особистого життя.

“Я ледь не сплакнув”: чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків

Валентина Хамайко вийшла заміж після 18 років стосунків, хоча перед цим вони з чоловіком вінчались: чому чоловік вирішив розписатись та що думає з цього приводу?

Пішла на пікнік з Шевою, а закохалася в Соболєва: Марічка Падалко розповіла про стосунки з Андрієм Шевченком

Телеведуча з "1+1" Марічка Падалко розповіла історію 20-річної давнини, яка повʼязана із популярним українським спортсменом Андрієм Шевченком. Чим завершився її пікнік з футболістом? Про це – далі.

Приписували роман з Кондратюком, а вибрала іншого: переможниця “Х-Фактор” Аіда Ніколайчук втретє одружується

Переможниця пісенного конкурсу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук повідомила радісну новину - співачка втретє виходить заміж за іноземця. Подробиці особистого життя.