На річницю смерті Назарія Яремчука його діти влаштували публічні розбірки: “Ми не спілкувалися ніколи”

Дмитро Яремчук з'явився в Мережі з гучними заявами щодо своєї сестри Марії: чому не спілкуються між собою та що думає її брат про народження сина?

Нещодавно Дмитро Яремчук, брат відомої співачки Марії Яремчук, висловив свої думки щодо народження першої дитини у своєї сестри. Він зізнався, що дізнався про цю приємну подію та разом з братом Назарієм привітав Марію з поповненням у родині. Проте, він зазначив, що сама Марія не відреагувала на їхнє привітання, що здивувало його. За словами Дмитра, у їхній родині завжди були особливі відносини, і навіть у минулому Марія не вітала їх із народженням дітей.

Дмитро відкинув чутки про те, що Олександр Пономарьов може бути батьком дитини Марії, вважаючи їх марними плітками без підґрунтя. Спілкуючись про стосунки зі своїми братами, Назарієм і Марією Яремчук, він підкреслив, що між ними завжди була напруга, особливо після смерті їхнього батька, Назарія Яремчука. Спадкоємство викликало судові суперечки, але Дмитро та Назарій відмовилися від своїх претензій на користь Марії. Хоча конфлікти було врегульовано, теплі родинні зв’язки між ними так і не відновилися.

Марія Яремчук відреагувала на скандальні заяви свого брата
Марія Яремчук відреагувала на скандальні заяви свого брата

Марія Яремчук вирішила висловити своє ставлення до недавніх заяв свого брата Дмитра, який в попередньому висловлюванні назвав їхні відносини “специфічними”. У своєму зверненні через соціальні мережі вона висловила розчарування і невдоволення такими звинуваченнями. Марія підкреслила, що не знала про його повідомлення у месенджері, оскільки майже не користується цією програмою, і не була проінформована про народження його дитини.

Вона зазначила, що їхній контакт з братом був майже відсутнім раніше, і наголосила на фінансових проблемах, які виникли між ними через спадкові питання.

Марія Яремчук відреагувала на скандальні заяви свого брата
Марія Яремчук відреагувала на скандальні заяви свого брата

Марія висловила обурення через неправдиві чутки про батьківство її сина, і категорично заявила, що Олександр Пономарьов не має жодного відношення до її сімейного життя. Вона відмовилася припускати будь-яку його причетність і підкреслила, що такі плітки завдають неприємностей не тільки їй, але й його реальній партнерці.

Нові статті

Схожі статті

Рідний брат Тіни Кароль одружився з сестрою відомої української актриси: у них народилася донечка (ФОТО)

Тіна Кароль та Ірма Вітовська є родичками, і це все через те, що брат співачки одружений із сестрою акторки - що відомо про подружжя, яке має донечку?

“Увага! Туристи відпочивають”: 10 літніх фото, які піднімуть вам настрій – хто впізнав себе?

Літо – чудова можливість не тільки гарно відпочити біля води та на пляжі. Тепла погода створює простір для креативу і гумористичних світлин для родинного альбому. Дивіться добірку фото з пляжів/

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?