Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

Тіна Кароль назвала співака, який вразив її своїм голосом. Артистка охарактеризувала його, як найкращий серед усіх в Україні і створила разом із ним дует. Хто саме удостоївся компліментів від Тіни? Ніякого секрету тут нема. Цього хлопця звуть Олег, але в публічному просторі він відомий як SHUMEI.

Тіна Кароль оголосила про другий дует з Олегом, який точно здивує усіх шанувальників.

Зовсім нещодавно обидва виконавці вирішили обʼєднати власні таланти заради того, щоб записати реліз під назвою “Стерва”. Цю пісню Тіна Кароль створила самостійно, а ось другий трек “Дзвони” належить вже Шумею.

Кароль зізналась, що співати в дуеті з Олегом для неї – справжнє задоволення.

Він – один із найкращих голосів і тембрів в Україні – зазначила Тіна. — Завжди музично, професійно і з чудовим вайбом.

Вона також розповіла про сюжет пісні, яку вони з Олегом співатимуть в дуеті для своїх прихильників. Називається вона “Дзвони” та розповідає про сум двох закоханих один за одним. Композиція виконана музикантами в живому складі, що надає їй відчуття живого виступу, як на справжньому концерті зі сцени в залі, заповненому слухачами.

Тіна Кароль і Олег Шумей записали другий дует
Тіна Кароль і Олег Шумей записали другий дует

Режисеркою кліпу на пісню “Дзвони” стала Ната Курган. Він занурює глядачів за лаштунки запису пісенного дуету. Шанувальники артистів можуть в повній мірі насолодитись емоційним жіночим вокалом Тіни Кароль та тембральним забарвленням від SHUMEI.

Цей дует точно заполонить серця справжніх поціновувачів української пісні та змусить повертатись до її прослуховування ще і ще раз. Як зазначив автор ідеї другого дуету Олег Шумей – в цьому пісенному творі переплелися невимушеність, спонтанність та простота. Це саме той ефект, якого вони з Тіною й прагнули досягнути.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?

Обручились і після вона зникла: Тіна Кароль розповіла про інцидент, який стався з її весільною сукнею

Тіна Кароль розповіла курйозну історію, як її весільна сукня зникла одразу ж після церемонії - як все було насправді? Подробиці особистого життя.