Будні зіркової бабусі: “Мама” Вєрки Сердючки вперше показала, як проводить час із новонародженою онучкою

Найголовніша "мама" країни Інна Білоконь на сцену виходить з Сердючкою, а в житті має справжню доньку, яка нещодавно подарувала їй онучку. Днями Білоконь вперше показала прогулянку із нею.

Популярна українська артистка Інна Білоконь стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки – Інни Адольфівни. В реальному житті артистка має справжню доньку, яка в квітні 2024 року подарувала Інні першу онучку.

Днями акторка вперше поділилась зворушливими кадрами із маленькою онукою. Інна Білоконь провела із малечею вільний час, похвалилась перед аудиторією шанувальників своїм новим статусом бабусі та покатала новонароджене дитя у спеціальному візочку для немовлят.

Інна Білоконь вперше показала новонароджену онучку
Інна Білоконь вперше показала новонароджену онучку

Єдина донька Інни Білоконь, Яна – народила свого первістка 3 місяці тому. До сьогоднішнього дня родина зірки так і не розкрила імені дівчинки. Також Яна Макогон (дівчина після весілля взяла прізвище чоловіка) ретельно приховує обличчя новонародженої донечки.

Інна Білоконь взагалі намагається обмежувати кількість родинних світлин на своїй сторінці в Instagram. Однак іноді бувають щасливі виключення і численні прихильники акторки мають змогу побачити невеличку частинку з приватного життя самої Інни та її найближчих людей: доньки, зятя і маленької онучки.

Весілля доньки Інни Білоконь - Яни Макогон
Весілля доньки Інни Білоконь – Яни Макогон

Раніше в Instagram-акаунті Інни Білоконь зʼявлялися світлини з весілля доньки Яни, а трохи згодом – фото, де дівчина знаходиться при надії.

Цього разу артистка вирішила показати себе в геть новому амплуа – бабусі. На новій світлині акторка стоїть поряд із сучасним дитячим візочком для немовлят. Всередині візочку, імовірно – відпочивала її маленька онука.

Інна Білоконь вийшла на прогулянку з маленькою онучкою
Інна Білоконь вийшла на прогулянку з маленькою онучкою

Білоконь зробила репост допису своєї доньки і таким чином похвалилася із прихильниками своїм новим статусом.

Рідна донька знаменитої “мами” Вєрки Сердючки вийшла заміж за свого обранця у жовтні 2023 року. Невідомо, чи була Яна вагітна на момент реєстрації шлюбу. Взагалі про те, що знаходиться при надії – дівчина повідомила широкому загалу лише в березні 2024 року – безпосередньо перед самими пологами.

Інна Білоконь із донькою Яною
Інна Білоконь із донькою Яною

Особистість та біографію свого чоловіка донька Інни Білоконь також тримає в таємниці.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?