“Мій організм сказав стоп”: 48-річна Наталія Могилевська розсекретила свої кілограми і реальні форми

Наталія Могилевська відверто розповіла, що набрала зайві кілограми перед днем народження та має лише місяць, щоб схуднути - що відомо про марафон співачки?

2-го серпня Наталія Могилевська буде святкувати своє 49-річчя, і до цього дня вона зосереджується на важливій меті – позбутися ваги, яку набрала через стрес і втому. За останній рік її життя було насичене музичними досягненнями: нові пісні, об’ємні тури, сольний концерт і нова вистава.

Однак її творча і особиста активність велася на такому інтенсивному рівні, що вона спала лише по три години, майже забувала про вихідні і відпочинок, живучи на максимальній швидкості.

Наталія Могилевська розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру
Наталія Могилевська розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру

Після такої напруженої діяльності організм далі не витримав, і Наталія змушена була прийняти той факт, що її організм попросив “стоп”. В результаті вона пролежала місяць у забутті, що призвело до неприємного наслідку – п’ять кілограмів надмірної ваги. Сама зірка підкреслює, що такий оборот подій абсолютно не відповідає її планам, тому тепер вона вирішила негайно взятися за себе й повернутися до своєї колишньої форми.

Тепер вона зосереджена на тому, щоб повернутися до тієї ваги, яка була до цього періоду. Її плани включають здорове харчування, регулярну фізичну активність і відпочинок. Наталія Могилевська розуміє важливість збалансованого життя і намагається знову знайти гармонію між кар’єрою, сім’єю і своїм здоров’ям.

Наталія Могилевська розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру
Наталія Могилевська розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру

Наталія Могилевська оголосила про запуск особистого марафону під назвою “Богиня до дня народження”, розповідаючи про свої плани на наступний місяць. У своєму зверненні вона обіцяла надавати корисну інформацію про харчування, спорт, красу.

Мета марафону полягає в тому, щоб надихнути інших приєднатися до її ініціативи та спільно працювати над покращенням фізичного і емоційного стану. Наталія висловила надію, що ця спільнота, яку вона створює навколо себе, стане місцем, де всі учасники зможуть обмінюватися досвідом та підтримкою для досягнення своїх особистих цілей.

Нові статті

Схожі статті

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.

Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.