“Мріємо про дівчинку”: мама двох хлопчиків Ірина Федишин розвіяла сумніви про свою третю вагітність

Співачка Ірина Федишин зізналась, чи насправді вона вагітна третьою дитиною, як про це останніми днями розповідають у соцмережах. Звідки ж пішли плітки про те, що Федишин знаходиться при надії?

Ірина Федишин — українська співачка, що працює в жанрі поп-музики. Майбутня артистка народилась у місті Львові та з малих рочків вирішила присвятити власне життя музиці. В 2018 році вона була учасницею телевізійного проекту “Голос країни” і виступала в команді у Джамали.

Декілька днів тому соціальними мережами почали ширитись чутки про те, що Ірина Федишин нібито… знаходиться при надії і зовсім скоро подарує своєму чоловікові Віталію Човнику третю дитину. В шлюбі подружжя народили двох хлопців. Синів співачки звуть Юрій (13 років) та Олег (9 років).

Плітки про те, що Ірина Федишин — вагітна, почали розповсюджуватись після того, як співачка створила промовистий кліп на власну пісню “Секрет”. В сюжеті був присутній і її чоловік, Віталій Човник.

Наприкінці відео головна героїня кліпу у виконанні Ірини Федишин продемонструвала помітно округлий животик. Фанати вгледіли в цьому епізоді натяк на вагітність.

Сама ж Федишин розповіла, що посил її нової відеороботи – геть інший. Цікаво, що справжній сенс кліп не зрозуміли ані її прихильники, ані батьки.

Співачка Ірина Федишин та її чоловік Віталій Човник виховують двох  синочків
Співачка Ірина Федишин та її чоловік Віталій Човник виховують двох синочків

Федишин зізналась, що навіть її мама, яка завжди і все про неї знає, подивившись відеокомпозицію – спитала, що це таке.

Ми батькам не розповідали, про що буде кліп – зазначила Ірина Федишин. – лише з режисером це обговорювали.

Також співачка запевнила, що зараз вона – не вагітна. Однак артистка разом із коханим чоловіком мріють народити ще дівчинку. Кліп на пісню “Секрет” Ірина Федишин створила просто задля того, щоб поділитись із численною аудиторією прихильників своєю мрією.

Ми думаємо про третю дитину, але зараз я не вагітна – наголосила Федишин. — Мріємо з чоловіком про дівчинку.

Ірина Федишин разом із чоловіком мріють стати батьками дівчинки
Ірина Федишин разом із чоловіком мріють стати батьками дівчинки

Свій новий кліп співачка назвала свого роду посилом, який націлений на те, аби її мрія здійснилася.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.