Сильна в кадрі, але ніжна в реальному житті: Мосейчук показала, як виглядає її чоловік, з яким у неї 2 сини

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук виховує двох синів, але від різних чоловіків: як виглядає другий обранець телеведучої та чим займається? Подробиці особистого життя.

Відома тележурналістка України, Наталія Мосейчук,  живе щасливо зі своїм чоловіком Іллею, який є фінансистом. Пара познайомилася давно, і спочатку враження про Іллю було неоднозначним – він здавався їй гордовитим. Однак час показав, що за цією зовнішністю ховається наполеглива і віддана людина, яка змогла розтопити серце ведучої.

У одному зі своїх інтерв’ю Наталія розповіла, що пропозицію стати Іллі Івановичем зробив спочатку її батькам. Він використав нескладний прийом, запросивши її за компотом на кухню і, коли вона повернулася, заявив бажання одружитися з їхньою дочкою.

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля
Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля

Їхній шлюб також має свою цікаву історію. Подружжя зареєструвало свій союз в РАЦСі під час звичайного візиту, коли вони просто зайшли туди, пройшли процедуру оформлення та вийшли. Наталія жартома сказала, що вони майже запізнилися на роботу через цей несподіваний візит.

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля
Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля

Відомо, що Наталя пережила два важливих етапи свого особистого життя в стосунках. Перший шлюб був укладений ще в її студентські роки у 1998 році та приніс на світ їхньому сімейству сина Антона. Дитинство хлопчика пройшло у Житомирі, де малий виховувався разом з батьками Наталії.

Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля та діти
Зірка 1+1 Наталія Мосейчук показала, як виглядає її чоловік Ілля та діти

Другий шлюб Наталії з фінансистом Іллею Мосейчуком почався із їхнього знайомства ще в 1999 році, але серйозні стосунки вони розпочали лише після десяти років. Вони не поспішили вирішувати питання про сім’ю, залишаючись разом під час тривалих стосунків. У 2012 році Наталія народила Іллі сина Матвія, і на цей раз вона вийшла з декретного відпустку через всього три місяці.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.