“Будьте, як вдома”: 86-річна Ада Роговцева повернулась на сцену і зібрала купу овацій разом із Сеїтаблаєвим

86-річна Ада Роговцева вперше за багато часу повернулась на театральну сцену. Кому вона присвятила виставу і хто із відомих українців склав компанію Аді Миколаївні? "Один Факт" дізнався усі деталі.

Акторка Ада Роговцева у 86 років вирішила повернутись на театральну сцену і 4 липня знов зібрала купу овацій від шанувальників своєї творчості.

Ада Миколаївна зіграла головну роль в спектаклі “Будь, як вдома” і присвятила своє феєричне повернення молодому акторові Паші Лі, який загинув у 2022 році, коли допомагав Україні в боротьбі проти російських загарбників.

Ада Роговцева повернулась на театральну сцену
Ада Роговцева повернулась на театральну сцену

Передпоказ спектаклю за участі Ади Миколаївни Роговцевої відбувся 4 липня. “Будьте, як вдома” — спектакль, який не грали на театральній сцені від початку повномасштабного вторгнення. До 2022 року Паша Лі грав саме в ньому одну з головних ролей. Покази вистави припинили після того, як артист пішов допомагати країні у боротьбі з російськими окупантами.

Паша був волонтером, жив в Ірпені та перед евакуацією з міста разом з іншими колегами вирішив заїхати додому. На той момент частина міста вже була окупована росіянами. Коли група волонтерів їхала — їх автівку просто розстріляли. Врятуватись вдалося лише двом волонтерам з усієї команди. Тарас та Ірина розповідали, що забрати Пашу їм не дозволили.

Ада Роговцева в спектаклі Будь, як вдома - станцювала з Ахтемом Сеітаблаєвим
Ада Роговцева в спектаклі Будь, як вдома – станцювала з Ахтемом Сеітаблаєвим

Під час спектаклю-присвяти, в якому зіграла Ада Роговцева – в залі була присутня й мама Паші Лі. Глядачі зустріли акторів бурхливими оваціями. Артисти ж пообіцяли, що віднині кожен спектакль “Будь, як вдома” – буде присвячено українському герою, що ризикував власним життям заради порятунку українців в Київській області.

Компанію на сцені 86-річній Аді Роговцевій склали Ахтем Сеітаблаєв, Ольга Атанасова, Влад Нікітюк та інші. До речі, під час вистави Ада Миколаївна встигла ще й потанцювати із Сеітаблаєвим. Дебюдантом спектаклю стала донька акторки Ольги Атанасової (Лукʼяненко), 11-річна Адель.

Український актор Паша Лі поклав життя заради допомоги українцям
Український актор Паша Лі поклав життя заради допомоги українцям

Паша Лі, в памʼять про якого зіграли театральну виставу – свою останню роль зіграв у фільмі Ахтема Сеітаблаєва про луганських прикордонників “Мирний 21”.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".