Злата Огнєвіч вийшла на звʼязок з відпочинку і показала італійські лимони: гіганти розміром з три кулаки

Співачка Злата Огнєвіч поїхала на відпочинок до італійського міста Амалфі і знайшла на тамтешніх торгових прилавках лимони на мільйон. "Один Факт" покаже фото тропічних гігантів.

38-річна Злата Огнєвіч з огляду на те, що літо – найкращий час для відпочинку, поїхала у подорож до заморських країн. Друга холостячка опинилась в італійському містечку Амалфі, що розташоване біля моря, поблизу Салернського заливу.

Посеред визначних місць цього регіону на очі Златі відразу попалися… велетенські лимони, що лежали на торговому прилавку. Українська артистка розповіла, що побачити їх можна практично на кожному кроці, але навіть не це вразило її найбільше. Розмір… Італійські лимони – це справжні велетні і в Україні тропічних фруктів такого розміру точно не побачиш.

Щоб продемонструвати, наскільки лимони в Амалфі великі – Огнєвіч поклала поряд із ними… свій тендітний жіночий кулак. На світлині добре видно, що цитрусові плоди за своїм розміром – в 2, а то і в 3 рази більше за маленьку ручку української співачки.

Злата Огнєвіч показала італійські лимони
Злата Огнєвіч показала італійські лимони

Злата також зазначила, що під час італійської відпустки просто не могла відмовитися від задоволення та вперше в житті спробувала найсмачніший у всій галактиці лимонний сорбет.

Місто Амалфі, обране Златою Огнєвіч для літнього відпочинку – цікаве не тільки лимонами-велетнями. Тут є, на що подивитись й окрім гігантських тропічних фруктів.

Містечко розташоване на схилі гірської скелі, а домівки тут поєднуються одна з одною сходинками, що зроблені в товщі скелі вручну.

Дахи місцевих будівель слугують плацдармом для створення розкішних садочків. Посеред суцільно переплетених між собою будинків, сходинок, скель, проходів та мостиків проростають розкішні тропічні рослини.

В Амалфі ростуть не тільки лимони, але й виноград, апельсинові та оливкові дерева. У місті розташований собор святого Андрія, який був збудований в рідкісному нормано-візантійському стилі. Всередині храму зберігаються мощі самого Андрія Первозванного, якого тамтешні мешканці вважають покровителем італійського містечка.

З давніх часів сюди приїзжджають численні паломники-християни. Трохи вище на схилі скелі розташований колишній монастир капуцинок (представниці монашого ордену).

Нові статті

Схожі статті

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.

“Увірвався в моє життя”: 36-річна Леся Нікітюк показала, з ким крутить роман – шоу “Холостячка” не актуальне

Леся Нікітюк так мріяла знайти своє кохання, що нарешті це сталося - телеведуча інтригує своїх підписників цікавими фото, на яких постає із загадковим чоловіком. Як він виглядає?