“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Ведуча новин на українському каналі “1+1” Марічка Падалко – не тільки талановита жінка, яка може майстерно приховати зуб, що випав під час прямого ефіру та продовжити розповідати глядачам актуальні новини сьогодення. Вона – ще й турботлива дружина і багатодітна матуся, яка дбає про безпеку та комфорт власних дітей.

Їх у Марічки та її чоловіка, екс-депутата Єгора Соболєва – троє. Найстарший хлопець Михайло – виріс вправним парубком і в цьому році закінчив школу. Він став суспільним активістом і навчився власноруч конструювати дрони.

Доньки Марічки Падалко, 15-річна Марія та 13-річна Катерина — понад півтора року жили за кордоном, у столиці чеської Республіки – Празі. Телеведуча зізнавалась, що ї дівчата навчались там в одній із найкращих європейських шкіл. Їм надали в Чехії безкоштовне житло, а завдяки успіхам у навчанні наприкінці року Катя і Маша навіть отримали фінансову відзнаку – стипендію.

Зіркова мама розповіла, що самостійне життя за межами України її донечки сприймали по-різному. Наприклад, Марія вирішила повернутись до України ще на початку 2024 року – у січні. Бо вважає, що справжнє і повноцінне життя в неї буде саме тут, в рідній Україні. В Чехії Маша Соболєва закінчила лише перший триместр в школі та приїхала в рідну домівку відразу після Нового року.

Марічка Падалко повернула додому наймолодшу доньку Катерину
Марічка Падалко повернула додому наймолодшу доньку Катерину

Днями Марічка Падалко повідомила, що до родини повернулась, нарешті і наймолодша донечка – Катерина. Вона не захотіла їхати з Чехії посеред навчального року разом із старшою сестрою. Катя залишилась за кордоном і довчилась цей рік там.

Її мама у соцмережах написала, що загалом донька не була в Україні півтора року. За цей час багато чого змінилося. Наприклад, у зрості Катерина обігнала сестру і майже догнала саму Марічку.

Відтепер всі мої діти вдома – повідомила прихильникам щаслива Марічка Падалко

Ведуча подякувала привітній Чеській Республіці за те, що та у складні для України надала прихисток її донькам та бабусям із дідусями. А ще Марічка Падалко розповіла про одну зі своїх найзаповітніших мрій.

Після української Перемоги ведуча хоче пробігти напівмарафон зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим у Празі. І таким чином віддячити чехам за все те добре, що вони робили та роблять для українців.

Нові статті

Схожі статті

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.

“Увірвався в моє життя”: 36-річна Леся Нікітюк показала, з ким крутить роман – шоу “Холостячка” не актуальне

Леся Нікітюк так мріяла знайти своє кохання, що нарешті це сталося - телеведуча інтригує своїх підписників цікавими фото, на яких постає із загадковим чоловіком. Як він виглядає?