“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

Інна Вікторівна Білоконь – популярна українська акторка, яка вже багато років є артисткою театру Андрія Данилка. Вона блискуче втілила в життя образ мами Вєрки Сердючки, багато років виступаючи на одній сцені в дуеті з неперевершеним Андрієм Данилком.

В реальному житті в Інни Білоконь також є рідна мама. Довгий час артистка приховувала цю жінку від широкого загалу. Але нещодавно вирішила таки показати, як виглядає та, яка надала акторці путівку в життя.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Інна Білоконь оприлюднила коротенький відеоролик, на якому її мама постає в яскраво-фіолетовому літньому халаті, а в руках тримає… сучасний смартфон.

Помітно, що гаджет підʼєднаний до розетки за допомогою зарядного пристрою. Мама Інни Вікторівни наполегливо намагається кудись додзвонитись. Судячи з підпису, який залишила її зіркова донька до відеоролику – дзвінки йдуть на адресу… Обленерго.

Імовірно, підвищена телефонна активність мами Інни Білоконь повʼязана була із постійними відключеннями світла за графіком та поза ним. Помітно, що на тумбочці, поряд з якою стоїть жінка – лежить шкільний зошит. Він розкритий і на сторінках можна побачити численні записи звичайною шариковою ручкою. Якщо приглядітися, то можна побачити, що це – не просто зошит, а… повноцінна книжка з номерами важливих телефонів.

Мама Інни Білоконь після невдалих спроб додзвонитися до Обленерго – з легкою посмішкою повертається до доньки, яка в цей час веде відеотрансляцію. Глядачі по той бік екрану мають змогу розгледіти образ жінки детальніше.

Зморшки на обличчі зовсім не псують зовнішність мами Інни Вікторівни. І навіть навпаки – додають їй особливого шарму. Слід зазначити, що акторка зовні схожа на маму, як дві краплі води. Вочевидь, свою природну харизму і шарм артистка успадкувала саме від неї.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.