“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Українська актриса Ксенія Мішина, яка здобула популярність як головна героїня шоу “Холостячка”, поділилася своїм досвідом першого шлюбу, розповівши про стосунки з чоловіком та причини їхнього розриву. Вона зустріла Олександра у віці 20 років, тоді як йому було вже 30.

На той момент Ксенія була студенткою університету ім. Карпенка-Карого і не мала наміру вступати в серйозні стосунки, але її кавалер виявився дуже наполегливим. Одного разу вона прокинулася з відчуттям, що їй чогось бракує, і задумалася, чи не кохає вона цю людину.

Ксенія Мішина розповіла про свого першого чоловіка, з яким має сина
Ксенія Мішина розповіла про свого першого чоловіка, з яким має сина

Спочатку спільне життя пари складалося добре, однак ситуація змінилася після того, як Ксенія завагітніла. В цей період її обранець виявив свою жорстоку сторону, що стало переломним моментом у їхніх стосунках.

В той час, коли Ксенія була фінансово залежною від свого чоловіка, вона часто стикалася з нестачею грошей, необхідних на їжу та поїздки до університету. Чоловік, натомість, відповідав, що їй вистачає того, що є, і якщо вона не задоволена, то має сама заробляти гроші. Це були часті маніпуляції та прояви аб’юзу з його боку.

Ксенія Мішина розповіла про свого першого чоловіка, з яким має сина
Ксенія Мішина розповіла про свого першого чоловіка, з яким має сина

Ксенія розповідала, що її чоловік отримував задоволення від своєї влади над нею, змушуючи її прибирати і готувати навіть тоді, коли їй було погано через токсикоз, і вона ледве могла зайти на кухню. У такі моменти актриса телефонувала своїм батькам, благаючи забрати її з цієї важкої ситуації. Зрештою, її мама приїхала, зібрала речі та забрала Ксенію до Севастополя. Після народження сина Платона, її перший чоловік зник і більше не брав участі в житті дитини.

Син Ксенії жодного разу не бачив свого батька, однак самій акторці довелося зустрітися з ним ще раз. Через приблизно п’ять років після їхнього розставання, колишній чоловік Ксенії з’явився в театрі, де вона працювала. Він прийшов до театру та зробив невелику сцену.

Ксенія Мішина розповіла про свого першого чоловіка, з яким має сина
Ксенія Мішина розповіла про свого першого чоловіка, з яким має сина

Ксенія сиділа в глядацькій залі, коли колишній чоловік увірвався до неї. Він схопив її за волосся, витягнув з балкона і спустив сходами. Зірка почала плакати і кричати, але чоловік діяв обережно, щоб не залишити слідів на її тілі. Він кричав, вимагаючи інформації про їхню дитину. На момент зустрічі він був п’яний.

Після цього інциденту Ксенія пішла до поліції, але там їй сказали, що оскільки на її тілі немає слідів насильства, вони не можуть нічого зробити. Поліція зазначила, що їм потрібні були докази, які на той момент були відсутні.

Екс-чоловік продовжував писати їй образливі повідомлення в соціальних мережах, пред’являючи претензії на їхнього сина Платона. На всі його звинувачення та претензії Ксенія дала лише одну відповідь: “Тут немає нічого твого”.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.