“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

Злата Огнєвіч розповіла про свій досвід стосунків, де одного разу вона опинилася у складній ситуації з одруженим чоловіком. Вона поділилася, що виявивши, що чоловік має родину, вона відразу відмовилася від подальших стосунків з ним. Злата наголосила, що для неї ця ситуація є неприпустимою і не збирається підтримувати стосунки, якщо з’ясовується, що чоловік вже одружений.

У співачки також є свої впевненості щодо вибору партнера. Вона зізналася, що ніколи не мала стосунків з однолітками, впродовж свого життя обиравши чоловіків трохи старшими за себе. Злата відмітила, що часто саме вона була ініціатором у стосунказ, активно вибираючи тих, з ким їй хотілося спілкуватися.

Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком

Злата також розповіла, що вона часто закохується в чоловіків з емоційною незрілістю, що, ймовірно, пов’язано з її важким відношенням із суворим батьком. Вона зазначила, що через те, як треба було старатися, щоб отримати визнання від батька, вона не впевнена у здатності розпізнати любов і турботу у чоловіка.

Щодо досвіду з однолітками, Злата пригадала, що в шкільні роки вона відчувала себе ізольованою і не прийнятою, що спричинилося до складнощів у спілкуванні з однолітками. Вона також розповіла про хлопця, який їй сподобався, і який помер від онкології, і як її непорозуміння через відмову прийти до його похорону поглибило її відчуття відчуження.

Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч розповіла, що була у стосунках з одруженим чоловіком

Щодо того, чи вільне наразі серце артистки, Злата висловилася досить завуальовано. Зірка зізналася, що на даний момент закохана в життя, творчість, людей та, можливо, ще в когось чи щось. Вона підкреслила, що коли прийде час і буде про що розповісти, то неодмінно поділиться цією інформацією.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.