Приписували роман з Кондратюком, а вибрала іншого: переможниця “Х-Фактор” Аіда Ніколайчук втретє одружується

Переможниця пісенного конкурсу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук повідомила радісну новину - співачка втретє виходить заміж за іноземця. Подробиці особистого життя.

Співачка Аіда Ніколайчук оголосила про свій намір вийти заміж вже втретє. Вона показала свою вражаючу обручку й представила свого обранця. Незважаючи на труднощі, що супроводжували її шлях до слави, вона залишається популярною серед широкого загалу.

Два з половиною роки тому Ніколайчук прийняла важливе рішення про еміграцію й зараз проживає у Сполучених Штатах. Її дорослий син залишився в Україні, і, хоча це було важке рішення, Аіда вважає його обдуманим і раціональним. Вона пояснила, що її син не бажав переїжджати, тому вона мусить продовжувати будувати своє життя. Син Ніколайчук спокійно та з розумінням поставився до рішення матері, дозволивши їй самостійно обирати свій шлях.

Переможниця Х-Фактор Аіда Ніколайчук розповіла, що втретє виходить заміж. Фото з Instagram @aidanikolaychuk
Переможниця Х-Фактор Аіда Ніколайчук розповіла, що втретє виходить заміж. Фото з Instagram @aidanikolaychuk

Співачка, яка нещодавно оголосила про своє рішення одружитися, вийшла заміж за чоловіка, з яким перебувала в стосунках протягом кількох років. Обранець артистки є іноземцем, і його наміри виявляються дуже серйозними. Він поділився фотографією з нареченою на своїй особистій сторінці в Instagram із заявою про їхнє майбутнє об’єднання.

На знімку можна побачити, як співачка ніжно цілує свого коханого в щоку, а за їхніми спинами відкривається мальовничий кам’яний берег і океан. Також на фото видно розкішну обручку з великим дорогоцінним каменем на безіменному пальці артистки.

Переможниця Х-Фактор Аіда Ніколайчук розповіла, що втретє виходить заміж
Переможниця Х-Фактор Аіда Ніколайчук розповіла, що втретє виходить заміж

Ігоря Кондратюка колись підозрювали у стосунках з його молодою співачкою Ніколайчук, однак пізніше їхня співпраця завершилася, і вони припинили спілкування. Продюсера звинувачували в тому, що він не відвідав концерт своєї талановитої підопічної, що викликало значні обурення. Сам Ігор Кондратюк пояснив, що причиною розриву стосунків стали великі відмінності в характерах і поглядах.

Нові статті

Схожі статті

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.

Коли День вчителя 2024: точна дата свята, традиції, історія розвитку в Україні та цікаві факти

День вчителя – ще одне велике свято після Дня знань, яке відзначають восени. Його мета - вшанувати працю педагогів. Розповідаємо про точну дату та традиції цього дня, а також – історію появи свята.

Чоловіки, які мали прихильність від Насті Каменських: студент, телеведучий, футболіст і відомий репер

Настя Каменських мала бурхливе особисте життя, але потім зустріла свого чоловіка Потапа - хто ж всі ті колишні обранці, з якими хепі-енду не сталося.