“Я ледь не сплакнув”: чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків

Валентина Хамайко вийшла заміж після 18 років стосунків, хоча перед цим вони з чоловіком вінчались: чому чоловік вирішив розписатись та що думає з цього приводу?

Валентина Хамайко нещодавно ініціювала офіційний розпис, і стала відомою причина цього рішення. Її чоловік, Андрій Оністрат, який є бізнесменом та наразі військовослужбовцем, розповів про причину їхнього одруження після 18 років стосунків.

їАндрій поділився, що це весілля стало для них спонтанним. Валентина, відчуваючи тривогу за життя свого коханого, що знаходиться на фронті, вирішила, що вони повинні укласти шлюб. Її переживання за життя Андрія, яке може обірватися у будь-який момент, підштовхнули до цього кроку. Андрій недовго вагався і подав заяву до РАЦСу. 4 липня вони офіційно стали подружжям.

Чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків
Чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків

Після вісімнадцяти років разом та народження чотирьох дітей, ця пара вирішила офіційно зареєструвати свій шлюб. Це сталося внаслідок подій, що почали розгортатися першого липня, коли чоловік отримав наказ про відрядження. Він повідомив про це вдома, і Валя відреагувала несподіваним чином. Вона взяла його за руку і відвела. Вона виразила свої переживання, зазначивши, що у випадку небезпеки вона навіть не зможе отримати його тіло.

Це зворушило чоловіка і надихнуло розписатись офіційно. Він подав заяву на реєстрацію шлюбу, а наступного дня вони розписалися. Церемонія була зворушливою, і навіть сам чоловік ледь не заплакав.

Чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків. Фото з Instagram @valentinakhamaiko
Чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків. Фото з Instagram @valentinakhamaiko

До цього моменту пара жила разом 18 років, пройшовши через радісні та сумні моменти, навчившись сваритися і миритися, і народивши чотирьох дітей. Вони вже встигли обвінчатися, але офіційно не реєстрували свій шлюб. Їхнє рішення розписатися було спонтанним, без планів робити це публічно.

Спочатку вони думали, що можна зробити це онлайн через додаток “Дія”, але виявилося, що в застосунку можна лише зареєструватися, подати документи та сплатити збори. Тому ввечері вони вирішили, що наступного дня підуть до РАЦСу, оскільки чоловік мав відправитися у відрядження на невизначений термін.

Нові статті

Схожі статті

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.

Коли День вчителя 2024: точна дата свята, традиції, історія розвитку в Україні та цікаві факти

День вчителя – ще одне велике свято після Дня знань, яке відзначають восени. Його мета - вшанувати працю педагогів. Розповідаємо про точну дату та традиції цього дня, а також – історію появи свята.

Чоловіки, які мали прихильність від Насті Каменських: студент, телеведучий, футболіст і відомий репер

Настя Каменських мала бурхливе особисте життя, але потім зустріла свого чоловіка Потапа - хто ж всі ті колишні обранці, з якими хепі-енду не сталося.