Пішла на пікнік з Шевою, а закохалася в Соболєва: Марічка Падалко розповіла про стосунки з Андрієм Шевченком

Телеведуча з "1+1" Марічка Падалко розповіла історію 20-річної давнини, яка повʼязана із популярним українським спортсменом Андрієм Шевченком. Чим завершився її пікнік з футболістом? Про це – далі.

Ведуча новин Марічка Падалко вдалась до спогадів 20-річної давнини. На той час їй не було ще й 30-ти років і вона у складі команди спортивних журналістів приймала участь у проекті “Форт Буаяр”, зйомки якого проходили у Франції.

До Помаранчевої Революції залишалось декілька місяців, а соціальних мереж ще не було. Однак це не завадило Марічці Падалко знайти собі нових друзів та чудових знайомих.

Падалко пригадала, що під час участі в проекті “Форт Буаяр” вона не тільки знайшла собі нову вірну подругу Іванну Коберник, яка в подальшому стала хрещеною для її молодшої доньки Катрусі – але й добре здружилася із футболістом Андрієм Шевченком, що на той момент працював на 5-му каналі.

Зустріч із Шевченком стала для Марічки знаковою. Приблизно через місяць після завершення “Форту…” спортсмен запросив її на пікнік. І саме там Падалко вперше зустріла головне кохання свого життя — Єгора Соболєва, з яким живе у законному шлюбі 14 років.

Падалко називає дружбу із Шевою знаковою для всієї своєї родини. До речі, саме він допоміг оприлюднити в ефірі 5-го каналу кадри із екс-президентом України Януковичем, який впав від зіткнення з курячим яйцем в Івано-Франківську. Ведуча пригадала, що команді каналу “1+1” вдалось сховати це відео від спецслужб та відправити до Києва. Але їх канал через цензуру не міг пустити його в ефір. І тоді на допомогу прийшов Андрій Шевченко. Він забрав у Марічки касету з матеріалом і спецоперація “яйце в ефір” завершилася успішно. Багато українців змогли побачити епічне відео.

Пригодницьке телешоу “Форт Буаяр” завдяки якому потоваришували Марічка Падалко та Андрій Шевченко – одна з найцікавіших програм на українському телебаченні. Її дії розгортаються у Біскайському заливі, біля берегів Приморської Шаранти. Ведучими шоу були Богдан Ступка, Віта Смачелюк, Андре Буше, Антоні Лабод та інші.

Нові статті

Схожі статті

Ні в маму, ні в тата: як же виглядає єдиний 12-річний син Людмили Барбір – від чоловіка, який з нею давно

Зірка телеканалу 1+1 Людмила Барбір має величезну базу фанатів не лише в себе, а й в своєї родини - як же виглядає син-красень, який єдиний у сім'ї.

Єфросиніна пролила світло на правду: як Дмитро Коляденко вчинив зі своїм сином – спадкоємець не став мовчати

Пилип Коляденко, молодий музикант і син відомого співака Дмитра Коляденка і хореографа Олени Коляденко, поділився своїм досвідом боротьби з тривожними розладами та як сім'я до цього причетна.

Коли День вчителя 2024: точна дата свята, традиції, історія розвитку в Україні та цікаві факти

День вчителя – ще одне велике свято після Дня знань, яке відзначають восени. Його мета - вшанувати працю педагогів. Розповідаємо про точну дату та традиції цього дня, а також – історію появи свята.

Чоловіки, які мали прихильність від Насті Каменських: студент, телеведучий, футболіст і відомий репер

Настя Каменських мала бурхливе особисте життя, але потім зустріла свого чоловіка Потапа - хто ж всі ті колишні обранці, з якими хепі-енду не сталося.