“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

Перші серйозні стосунки Ольги Фреймут були з британцем. Старша донька Ольги народилася від стосунків із Нілом Мітчеллом, коли українка жила в Великобританії. І хоч пара була заручена, весілля так і не відбулося, і Ольга, будучи вагітною, повернулася назад в Україну, покинувши Ніла.

Ольга визнала, що її перший чоловік не відповідав її менталітету і був агресивним і неприємним. Вона описала цей період як час, коли вона носила туфлі на високих підборах, які цокали, та відзначила, що з ним їй було нудно і він став нецікавим.

Ольга Фреймут розповіла про всіх своїх чоловіків
Ольга Фреймут розповіла про всіх своїх чоловіків

Після повернення на Батьківщину, Ольга Фреймут приєдналася до колективу “5 каналу”, де й зустріла Олександра Ракоїда. Незважаючи на те, що чоловік знав про її вагітність, це не завадило йому зробити їй пропозицію. Спочатку вона мала намір повернутися до Англії, але її рішенням стало одружитись з Сашею, який запропонував шлюб лише кілька днів після їхнього знайомства. Вони прожили лише 2 роки разом та згодом розлучились.

Ольга Фреймут розповіла про всіх своїх чоловіків
Ольга Фреймут розповіла про всіх своїх чоловіків

Наступним чоловіком Ольги Фреймут став Володимир Локотко, з яким вона познайомилися під час спільної роботи на “Новому каналі”. Спочатку вони взаємодіяли лише на професійному рівні, не маючи романтичних почуттів. Однак після того, як Ольга перейшла на “1+1”, вона почала відчувати сильну прив’язаність до Володимира, яка з часом тільки зросла.

Ольга Фреймут розповіла про всіх своїх чоловіків
Ольга Фреймут розповіла про всіх своїх чоловіків

Зрештою, у 2017 році стало відомо, що Ольга Фреймут і Володимир Локотко вступили у шлюб. Церемонія була таємничою, уникаючи уваги преси і публіки, а молодята обрали лише розпис, не організовуючи офіційного весілля. Пізніше в їхньому шлюбі з’явилися двоє дітей: донька Євдокія і син Валерій.

Нові статті

Схожі статті

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.

Таємниці Михайла Поплавського: як романи на стороні впливають на його особисте життя – “Я чистий піарщик”

Михайло Поплавський — одна з найбільш одіозних і впізнаваних постатей українського шоу-бізнесу оповита драмами, пов'язаними з його особистим життям.

“Я у 8 класі, а він на 2 роки старший”: перше кохання Олени Кравець, яке не закінчилось хепі-ендом

Олена Кравець понад 22 роки проживає у шлюбі з Сергієм, з яким має трьох дітей, але що було до одруження? Акторка пригадала свої перші почуття та перше кохання.

Публічна брехня чи правда? Войченко розкриває сімейні таємниці після заяв про крадіжки від Остапчука

Володимир Остапчук та його колишня дружина Олена Войченко знову опинилися у центрі гучного скандалу, пов'язаного з публічними звинуваченнями.