Не холостяк, як думають всі: 45-річний Євген Сморигін здивував виглядом своєї дружини, яка не з “Дизель шоу”

45-річний Євген Сморигін із "Дизель шоу" показав, як виглядає дружина, заради якої він змінив громадянство і став українцем. Його супутниця життя – людина не публічна.

Актор “Дизель шоу” Євген Сморигін багато років живе в щасливому шлюбі з коханою дружиною Лідією. Із нею вони познайомились завдяки тому, що мешкали по сусідству. Спочатку мова йшла лише про добрі дружні відносини і кохання з першого погляду між ними не трапилося.

Євген Сморигін зізнавався, що після першого розлучення взагалі думав, що ніколи більше не одружиться. Але доля вирішила інакше. Його сусідку по багатоквартирному будинку звали Лідою. Дівчина приїхала до Києва з Полтави і разом з подружкою знімала квартиру. На той час вона вже закінчила Київський національний економічний університет та працювала за спеціальністю.

Євген Сморигін з дружиною та дітьми
Євген Сморигін з дружиною та дітьми

Євген часто бачив майбутню дружину на сходинках у підʼїзді, але довгий час не наважувався на те, аби зблизитися. Лише через 2 місяці він запросив дівчину на чай. З того моменту в них все і закрутилося.

Актор зізнавався, що Ліда підкорила його простотою, а ще тим – що вона ніколи не бачила його по телевізору. Євгена підкорило те, що він сподобався Ліді як людина, як чоловік, а не як популярний артист.

Євген Сморигін і його родина
Євген Сморигін і його родина

Коли Сморигін помітив, що в дівчини до нього зароджуються романтичні почуття – то одразу попередив, що від нього тільки-но пішла перша дружина. І тому замість палкого серця всередині – спалена пустеля. Взагалі-то на той момент Євген не був готовий до конфетно-букетного періоду. І просто запропонував Ліді:

Якщо хочеш – залишайся та будемо жити разом.

Вона погодилась і залишилась із коханим на його зйомній квартирі. Сморигін пригадав, що в перший рік було складно. Вони з Лідою то сходились, то розходились. Він навіть міг їй прямо сказати, що зовсім не кохає та відправити спати за стінку – в її квартиру. Але того ж дня звав назад, додому.

Євген Сморигін з дружиною Лідою
Євген Сморигін з дружиною Лідою

Одне із розставань майбутнього подружжя тривало цілий тиждень. Коли зустрілись знов, Ліда повідомила, що вагітна. Сморигіну на той момент було 30 років і дітей він ще не мав. Актор відразу запропонував Ліді одружитись та обвінчатись, коли народиться дитина.

Євген і Лідія Сморигіни
Євген і Лідія Сморигіни

З того моменту вони й живуть душа в душу і виховують трьох діточок. А ще Сморигін заради коханої Ліди змінив громадянство Білорусі на українське.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.