Ірина Білик підтримає: 29-річна Аліна Гросу вперше зізналася, чи хотіла б взяти участь на Євробаченні

Похресниця Ірини Білик вперше прокоментувала, чи хотіла б взяти участь у пісенному конкурсі: що відповіла Аліна Гросу та коли чекати її на Євробачені?

Аліна Гросу нещодавно розповіла про свої думки щодо участі у Євробаченні. Вона використала свою сторінку в Instagram, щоб поділитися зі своїми підписниками тим, що хоч вона активно слідкує за цим конкурсом, але сама не планує брати в ньому участь.

На думку Гросу, її творчість не відповідає вимогам Євробачення. Вона вказала, що на сьогоднішній день у конкурсі найбільшу популярність мають рок-музика та етнічні мотиви, які майже не присутні у її репертуарі. Також Гросу зазначила, що її сценічний образ не вписується в формат конкурсу, адже вона не є фріком чи представником ЛГБТ-спільноти.

Аліна Гросу розповіла, чи планує йти на Євробачення. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу розповіла, чи планує йти на Євробачення. Фото з Instagram @alina_grosu

Виконавиця зазначила, що вона поважає та захоплюється переможцями Євробачення, але не бачить себе у ролі учасника. Вона вважає, що існує кілька основних напрямків, які домінують на конкурсі, зокрема рок та етніка, проте вона не може вписатися в жоден із них. Також вона рідко використовує народні мотиви у своїй музиці, що ще більше ускладнює її потенційну участь.

Гросу підкреслила, що вона підтримує ЛГБТ-спільноту. Вона також зауважила, що іноді на конкурсі з’являються нестандартні учасники, які займають призові місця, але вона вважає себе “нормісом” у порівнянні з ними. За її словами, бути черговою поп-дівою в срібній мінісукні на сцені Євробачення виглядає для неї недоречно.

Аліна Гросу розповіла, чи планує йти на Євробачення
Аліна Гросу розповіла, чи планує йти на Євробачення

Багато років тому Аліна Гросу, програвши у відборі на Євробачення від України, вирішила спробувати свої сили в російському відборі. Це рішення викликало значний резонанс серед її шанувальників. Вони активно висловлювали своє невдоволення та критикували дії співачки у своїх дописах. Незважаючи на те, що вона намагалася пояснити свій вибір, багатьом прихильникам було складно прийняти її рішення. Цей крок був сприйнятий як зрада і викликав багато негативних реакцій у соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.