Проміняв українську сцену на баскетбольний майданчик, і сина підтягнув за собою: куди насправді зник Потап

Співак Олексій Потапенко (Потап) продовжує приваблювати увагу аудиторії. Артист знаходиться за межами України і останнім часом все частіше зʼявляється в компанії зі своїм 15-річним сином Андрієм.

Олексій Потапенко, більш відомий в Україні як Потап і чоловік Насті Каменських – продовжує підігрівати інтерес широкої аудиторії до своєї скромної персони.

Останнім часом на офіційній сторінці музиканта у соціальній мережі Instagram все частіше можна побачити Потапа в компанії із молодим хлопцем. Разом із ним співак виходить на спортивний майданчик, аби зіграти партію у баскетбол.

Цей юний хлопець – ніхто інший, як 15-річний син самого Потапа – Андрій Потапенко. Він народився в шлюбі виконавця із кінопродюсеркою Іриною Горовою.

Знаходячись за кордоном, Потап приділяє багато уваги спілкуванню та розвагам із сином. Зараз у хлопця – літні канікули і тому його знаменитий батько вирішив побавити спадкоємця відпочинком у сонячній Іспанії.

Днями у соціальних мережах музикант розповів, що вони доволі насичено проводять із Андрієм власне дозвілля. Батько і син часто виходять на спортивний майданчик просто неба, щоб зіграти вдвох у баскетбол та вдосконалити свою майстерність у цьому виді спорту.

На одному з останніх роликів, який Олексій Потапенко оприлюднив у соціальних мережах — помітно, як його син вправно вкидає баскетбольний мʼяч в кільце, знаходячись на майданчику разом зі своїм другом. Співак зазначив, що дуже пишається хлопцем.

Після успішного вкидання мʼяча обидва Потапи, старший і молодший – здійснюють традиційний ритуал поплескування долонями один одного. Цей жест – як знак подяки за неперевершену гру.

Спортивні досягнення зіркового музиканта та його сина вже оцінили у коментарях користувачі соціальної мережі. Сина Потапа похвалили за спортивні досягнення ось такими коротенькими дописами:

Андрюха красава

Овва, молодець!

Потап супроводив відеоролик з сином прапорами Іспанії та України – ніби натякаючи на те, що навіть за кордоном вони все одно залишаються українцями і памʼятають рідну Батьківщину.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.