Гірше будь-яких інтриг: брудні таємниці Олега Винника “спливли назовні”, коли він покинув Україну

Олег Винник покинув Україну та одразу ж втратив шалену популярність, в результаті залишилось мало його вовчиць-прихильниць: що відомо про співака та де він перебуває?

Олег Винник опинився в центрі гучних скандальних подій, коли його втеча, сварки з продюсером та не тільки стали відомі публіці. Ці події викликали значні медійні суперечки, Винник, поки залишається відкритим питанням, адже підкреслюється складність його відносин із шоу-бізнесом, що, ймовірно, залишиться невирішеним ще довгий час.

Тривалий час відомостей про місцезнаходження та стан здоров’я співака майже не було, проте в Інтернеті регулярно з’являлись нові деталі з різних джерел. Зірки висловлювались щодо чуток про його онкологію та плани не повертатися до України.

Олег Винник розповів, як змінилось його життя після втечі з України
Олег Винник розповів, як змінилось його життя після втечі з України

Олег є резидентом Німеччини 23 роки. Виявилося, що ще на початку повномасштабного вторгнення до України, він виїхав до Німеччини, де має право на проживання. Відомо, що артист виїхав з України разом з іншими людьми, хоч і деталі його виїзду залишаються невідомими.

Він підтвердив свій статус громадянина України та довгострокового резидента Німеччини, зауваживши, що він не бажає розповідати про події в Україні і відповідає за свої вчинки і слова.

Олег Винник розповів, як змінилось його життя після втечі з України
Олег Винник розповів, як змінилось його життя після втечі з України

Згодом продюсер Олега Винника, Олександр Горбенко, зробив важливу заяву про призупинення їхньої співпраці. Він підкреслив свої права на музичний матеріал артиста, зауваживши, що останнім часом їх робочі відносини відчутно охололи. Горбенко також зазначив, що у нього є контроль над проєктом та правами на використання творчої спадщини Винника.

Екс-продюсер Олега Винника вирішив знайти нові горизонти для свого підопічного, представивши публіці кліп на пісню виконавця під псевдонімом DISCOMAN. Цей хід не залишився непоміченим шанувальниками Винника, які спостерігають за подіями.

DISCOMAN, як зазначено в описі відео, втілює в собі символ ретро-стилю та ностальгії, ставши культурним феноменом, що надихає музикантів і залучає прихильників танців і веселощів.

Олег Винник розповів, як змінилось його життя після втечі з України
Олег Винник розповів, як змінилось його життя після втечі з України

Кліп з’явився на офіційній сторінці Олега Винника в Instagram. Варто зазначити, що сам Винник раніше визнавав, що втратив контроль над своїми соціальними мережами. Фанати Олега Винника виявили невдоволення щодо кліпу DISCOMAN, висловлюючи переконання, що продюсер Олександр Горбенко несправедливо використав сторінку артиста в Instagram для просування свого нового проєкту.

Вони висловлювали обурення тим, що кліп, який був опублікований, міг бути скачаний з YouTube, і закликали Горбенка повернути доступ до сторінки Виннику.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.