Не став їй другим батьком: Арсен Мірзоян показав 25-річну доньку Тоні Матвієнко від першого шлюбу

Арсен Мірзоян І Тоня Матвієнко знаходяться в шлюбі 7 років. За роки подружнього життя їх пара встигла народити спільну доньку Ніну. Також в Тоні є старша донька, 25-річна Уляна.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян побралися законним шлюбом 15 червня 2017 року. На їх весіллі були присутні численні гості, серед яких можна було побачити багатьох українських зірок. Зараз вже мало хто памʼятає про те, що до початку відносин із Арсеном Мірзояном Тоня вже була в інших офіційних стосунках. І в цьому шлюбі вона народила свою першу доньку Уляну.

Тоня Матвієнко з дітьми і мамою
Тоня Матвієнко з дітьми і мамою

На момент народження першої доньки Тоні було лише 17 років, а її обранцю – 23. Вона довго не наважувалась розповісти про цікавий стан своїй зірковій мамі, Ніні Митрофанівні Матвієнко. Розповіла лише через 2 місяці після того, як новина про вагітність була офіційно підтверджена. Новина про вагітність була сприйнята Ніною Митрофанівною позитивно. Вона надала доньці усю необхідну підтримку.

Тоня Матвієнко зі старшою донькою Уляною та чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко зі старшою донькою Уляною та чоловіком Арсеном Мірзояном

Із батьком Уляни Тоня Матвієнко прожила разом 10 років, а потім – розлучилася і зустріла нове кохання. Арсен Мірзоян став офіційним чоловіком молодої співачки, але так і не зміг стати другим батьком для старшої доньки Тоні. Із Уляною музикант спілкується лише як знайомий та друг.

А ось зі справжнім батьком в 25-річної Уляни склались теплі та родинні відносини. Після розлучення батьків дівчина, якій на той момент було 12 років – навіть переїхала жити до тата – бо мама в цей момент активно займалась пісенною карʼєрою. Тоня Матвієнко потім зізнавалась, що рідня її колишнього чоловіка певний час переконувала маленьку Уляну у тому, що мамі… ніколи займатись її вихованням. Щоб повернути дівчинку і її довіру до себе – Тоня вирішила стати для неї подругою. І їй це вдалося зробити.

Тоня Матвієнко зі старшою донькою
Тоня Матвієнко зі старшою донькою Уляною

Зараз Уляні вже 25 років. Стосунки із зірковою мамою в дівчини повністю налагодились. Сама ж Тоня каже, що давно минули ті часи, коли Уляну потрібно було контролювати і щось їй наказувати. Зараз вони зі старшою донькою – просто добрі подруги.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.