Марія Яремчук співчуває дружині Олександра Пономарьова, якого вважають батьком її сина: “Аж незручно”

31-річна співачка Марія Яремчук вперше стала мамою в травні 2024 року. Виконавиця довго приховувала вагітність, що спричинило хвилю чуток. Подейкують, що батько дитини - Олександр Пономарьов.

Марія Назарівна Яремчук, яка в травні 2024 вперше стала мамою – висловилась з приводу чуток про те, що батьком її дитини є співак Олександр Пономарьов.

Артистка довгий час приховувала свій цікавий стан, і це спричинило хвилю пліток навколо неї самої та її первістка.

“Один Факт” нагадає, що Марія Яремчук вирішила покинути сцену і поставити пісенну карʼєру на паузу в 2018 році. З того моменту побачити артистку в публічному просторі можна не часто. Втім, інтерес до її персони в суспільства залишається таким же високим, як і багато років тому, у 2012-му – коли Яремчук приймала участь у талант-шоу “Голос країни”.

Марія Яремчук народила первістка не від Пономарьова
Марія Яремчук народила первістка не від Пономарьова

Тоді молода співачка потрапила в команду Олександра Пономарьова і змогла посісти за результатами конкурсу 4-те місце. Вже в той час багато прихильників приписували виконавиці романтичні стосунки із її наставником, Олександром Пономарьовим. Їх роман так і не був підтверджений, але крізь роки публіка так і не змогла забути про це припущення.

Марія Яремчук довгий час тримала в таємниці звістку про власну вагітність. І якби не чутки, поширені в ЗМІ – ця новина, імовірно, так би і залишилась маленьким секретом Марії. Відомо, що співачка народила первістка-хлопчика, але чи насправді батьком дитини є Олександр Пономарьов – до останнього часу залишалось невідомим.

Коли в публічному просторі зʼявився коментар зведеного брата Марії Яремчук Дмитра щодо імовірного батьківства Пономарьова – вже сама виконавиця вирішила перервати мовчання і розставити усі крапки над “і”.

Артистка категорично заперечила факт того, що Пономарьов є батьком її новонародженого малюка. Ба більше, Марія навіть висловила співчуття офіційній дружині Пономарьова, якій доводиться усе це слухати та читати.

Аж незручно перед жінкою Саші! Що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина – написала Яремчук у Stories Instagram.

Однією фразою артистка змогла спростувати інформацію про те, що батьком хлопчика є Олександр Пономарьов і водночас повідомити – справжній батько в її малюка все ж існує.

Проте, хто він такий і як його звуть – донька Назарія Яремчука не розповіла.

Марія Яремчук спростувала чутки про те, що батьком її малюка є Олександр Пономарьов
Марія Яремчук спростувала чутки про те, що батьком її малюка є Олександр Пономарьов

Марія Яремчук зазначила, що із зведеним братом наразі не спілкується. Тому його коментарі щодо її особистого життя вважає недоречними.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.