В Одесі під час виступу Дорофєєвої стався конфуз, але Надю це не зупинило: “Заспівала без мікрофону”

Виступ співачки Наді Дорофєєвої в Одесі не обійшовся без конфузу. Під час концерту вимкнули світло, але артистка не розгубилася і… продовжила співати. Подивіться, як це було.

Співачка Надія Дорофєєва приїхала в Одесу з концертом і… потрапила в конфуз. Прямо під час виконання пісні “Хай пишуть” в залі… вимкнули світло. Однак артистка не розгубилася і продовжила концерт. Ба більше – вона закликала аудиторію співати разом із нею.

Дивовижна реакція Наді Дорофєєвої під час одеського концерту швидко розлетілась соціальними мережами. Форс-мажор стався 5 липня, в закладі “Ibiza Beach Club”. Втім, ця ситуація ніяким чином не вплинула на тривалість концерту. Він продовжився в напівтемряві, без музики та мікрофону. Слухачі разом із Дорофєєвою доспівали пісню “Хай пишуть” і ще раз довели, що попри всі негаразди українці залишаються сильними та незламними.

Надія Дорофєєва заспівала на концерті без мікрофону під час вимкнення світла
Надія Дорофєєва заспівала на концерті без мікрофону під час вимкнення світла

До речі, форс-мажор на одеському концерті — не єдиний, що останнім часом трапився із Надією Дорофєєвою. Раніше виконавиця потрапила в інший конфуз, що був повʼязаний із зйомками нового кліпу “Хартбіт”.

Проблема сталася під час фільмування відеокліпу. В останню мить довелось змінити танцювального партнера. В останню ніч перед зйомками Надії Дорофєєвій довелося тренуватись разом із хореографом Семюелем Ділксом. Попередній танцівник тренувався зі співачкою в Україні, але через заміну партнера їй довелось трохи похвилюватись за кінцевий результат і складну танцювальну підтримку.

Надії довелося виділити близько 1.5 години вільного часу вночі, аби потренуватись із новим хореографом, який прилетів напередодні. Втім, результат, що вийшов – повністю задовольнив Дорофєєву.

Пісня “Хартбіт”, про яку йде мова – розповідає про хлопців-нарцисів, яким абсолютно все одно на почуття інших людей. Цікаво, що із написанням тексту до цієї пісні співачці допомагав її чоловік Міша Кацурін. Режисеркою кліпу виступила Таня Муіньо.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.