Погуляла з молодшою: 18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, з ким проводить літо у Лондоні

18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, як та з ким проводить літні канікули за кордоном. Цього року дівчина випустилась зі школи, а після цього вирушила до Лондону на відпочинок.

Злата Мітчелл – 18-річна донька відомої української ведучої Ольги Фреймут, в цьому році закінчила навчання в американській школі. Свій випускний дівчина відсвяткувала разом з подружками-однокласницями, а після цього вирішила не сидіти на місці і вирушила на відпочинок.

Шлях Злати пролягав до Лондону, адже саме там зараз живуть її рідні: мама Ольга Фреймут зі своїм чоловіком та молодші брат із сестрою.

На своїй сторінці в соціальних мережах Злата Мітчелл показала, як проводить своє дозвілля разом зі своїми рідними людьми.

Найстарша донька Фреймут прогулялась вуличками Великої Британії разом із наймолодшою сестрою Євдокією і показала шматочок прогулянки на світлині. Злата зізналась, що приїздить на відпочинок до Європи щороку після завершення навчання. Але подорож цього року для дівчини – особлива, бо вона вперше поїхала до рідних в новому статусі випускниці.

Одного дня після випуску – зробила під світлиною підпис Злата Мітчелл.

Донька Фреймут також зафільмувала декілька світлин поряд з вишуканими архітектурними будівлями і про селфі в модному вбранні не забула.

Злата Мітчелл, перебуваючи в Лондоні, встигла побачитись і зі своєю найкращою подругою Аріною (донькою відомого забудовника з Києва Ігоря Ніконова). Дівчина декілька днів тому закінчила навчання в одній з лондонських шкіл і також стала випускницею. Злата та Аріна чудово провели час, насолоджуючись розмовами під коктейлі.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл із молодшою сестрою та подругою Аріною
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл із молодшою сестрою та подругою Аріною

Нещодавно Ольга Фреймут хвалилася успіхами наймолодшої доньки Євдокії. У 7-річному віці молодша донька телеведучої доволі вправно та гарно розмовляє англійською мовою.

Євдокія під час перебування у кавʼярні разом із зірковою мамою вирішила надати урок етикету і розповіла англійською мовою, чому не можна дмухати на гарячі напої задля того, аби вони стали холоднішими. Євдокія порадила постійно помішувати напій та трохи почекати.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.