У Дмитра Комарова є брат і сестра близнюки – Микола та Ангеліна: “УЗД чомусь показувало одну дитину”

Дмитро Комаров відомий в Україні як мандрівник, журналіст і фотограф. В нього є молодші брат та сестра двійнята, які вражають неймовірною схожістю із зірковим братом. Подивіться самі та оцініть.

Мандрівник Дмитро Комаров – киянин. Хлопець народився в батьків першим та з дитинства захоплювався журналістикою. Відомо, що в Дмитра є молодші брат та сестра. Вони двійнята і схожі, як дві краплі води не тільки один на одного, але й на свого зіркового родича.

В листопаді цього року брату і сестрі Дмитра Комарова виповниться вже по 35 років.

Мандрівник називає Ангеліну та Миколу своїми найкращими друзями та зізнається, що завжди хотів мати саме таких брата та сестру. В своїх батьків ще в дитинстві майбутній журналіст просив, щоб вони подарували йому їх. І ось – ця мрія здійснилася.

Після народження брата та сестри Дмитро, як найстарший – взяв на себе обовʼязок нянчити їх. Журналіст пригадував, що коли йому виповнилось 6 рочків – його мрія про брата та сестричку втілилась в життя. Це сталось в 1989 році. Його мама спочатку народила сестричку Ангеліну, а через 10 хвилин на світ зʼявився і його молодший братик Микола.

Дмитро Комаров зазначив, що поява відразу двох дітей стала неймовірним сюрпризом як для його батьків, так і для лікарів. Адже УЗД тоді показувало… лише одну дитину.

Мандрівник зазначив, що сам він на той момент майже не здивувався, адже від самого початку просив Всесвіт, щоб він подарував йому одразу і братика, і сестру. Так врешті решт й вийшло. За словами самого Комарова – він навіть трохи засмутився, коли побачив, наскільки маленькими вийшли брат і сестра. В його мріях вони були вже дорослими і з ними можна було гратися.

Мандрівник Дмитро Комаров із братом Миколою та сестрою Ангеліною
Мандрівник Дмитро Комаров із братом Миколою та сестрою Ангеліною

Брату і сестричці Дмитра Комарова дали імена на честь рідної бабусі Ангеліни та дідуся Миколи. В 6 років майбутній мандрівник Дмитро Комаров навчився купати та пеленати новонароджених дітей, а ще – гуляв із двома дитячими візочками відразу, бо подвійний зовсім не поміщався в ліфті.

Зараз Ангеліна та Микола вже виросли, але при кожній слушній нагоді старший брат намагається проводити з ними вільний час. Родичі можуть зустрітись разом, аби покататись разом на яхті по Київському морю чи просто поспілкуватись на цікаві теми.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.