Їй незручно перед його дружиною, а він мовчить: чому Пономарьова записали в батька сина Марії Яремчук

Марія Яремчук, яка стала мамою, публічно звернулась до свого брата та розповіла, через що відчуває провину перед обраницею Олександра Пономарьова - виходить батьком дитини є співак?

Нещодавно стало відомо, що донька Назарія Яремчука народила вперше та про це не стали мовчати і її брати. В одному з інтерв’ю, Дмитро Яремчук висловив свої думки щодо народження дитини у його сестри, відомої української співачки Марії Яремчук, які виявилися неоднозначними.

Він зазначив, що разом з братом Назарієм вони привітали Марію з новим статусом мами, але співачка не відреагувала на їхнє привітання, що викликало у нього неприємні відчуття, але в той же час він вважає, що так як у них завжди були особливі стосунки, то ця ситуація не є чимось надзвичайним.

Марія Яремчук розповіла, чому їй незручно перед дружиною Пономарьова
Марія Яремчук розповіла, чому їй незручно перед дружиною Пономарьова

Він пригадав, що останній раз спілкувався з сестрою навесні і відмітив, що їхні стосунки не були особливо теплими. Після смерті їхнього відомого батька сім’я стикалася з питаннями спадщини артиста, але їхні відносини не стали кращими. Дмитро висловив сумніви стосовно чуток про те, що батьком дитини Марії може бути співак Олександр Пономарьов, з яким співачці протягом багатьох років приписували роман.

Марія Яремчук розповіла, чому їй незручно перед дружиною Пономарьова
Марія Яремчук розповіла, чому їй незручно перед дружиною Пономарьова

Марія Яремчук, довгий час утримувалась від спілкування зі своїми прихильниками, навіть через соціальні мережі, але не змогла залишити без відповіді заяви свого брата. Вона виразила своє занепокоєння щодо поширення чуток про батьківство співака Олександра Пономарьова щодо її сина.

Марія наголосила, що інформація про народження сина опинилась у мережі без її відома і викликала у неї неймовірне обурення. Вона зауважила, що ці маніпуляції ЗМІ суттєво вплинули на її особисте життя, призводячи до неприємних запитань від сусідів та знайомих.

Марія Яремчук розповіла, чому їй незручно перед дружиною Пономарьова
Марія Яремчук розповіла, чому їй незручно перед дружиною Пономарьова

Марія Яремчук також наголосила, що її чоловік та дружина співака неприємно сприймають такі розмови. Вона стверджує, що її син народився від іншого чоловіка, і вважає всю цю ситуацію образливою та несправедливою до її сім’ї.

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.