Приписували роман як не з одною, то з іншою: 50-річний Андрій Данилко розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко здобув популярність досить давно, поставши в образі Вєрки Сердючки, та почав з'являтись у різних шоу, де йому приписували безліч романів з різними жінками: з ким зустрічався чоловік?

Протягом багатьох років широку увагу віддавали не тільки творчості Андрія Данилка, а й його особистому життю. Він завжди залишав у таємниці особисті стосунки, ніколи не висвітлюючи деталі про свою супутницю. Згадки про його можливі романи з’являлися серед фанатів, але жоден з них не отримав офіційного підтвердження.

Анна Сердюк

Однією з його перших закоханих була Анна Сердюк, його однокласниця. Вона відзначалася в класі і завжди була улюбленицею всіх. Андрій, хоч і був сумнівним у своїх шансах через своє  успіхи, але згодом відчув закоханість до неї.

Андрій Данилко розповів, з ким з жінок крутив романи
Андрій Данилко розповів, з ким з жінок крутив романи

З роками він набув досвіду і відважився на сміливий крок, обіцяючи Анні, що він зробить її славною. Спочатку це здавалося мрією, але з підйому Вєрки Сердючки на вершину популярності в Україні та за її межами, стало очевидним, наскільки серйозно він відносився до своїх обіцянок.

Радміла Щоголева

Данилко вів “СВ-шоу” та його партнеркою в цьому шоу стала молода акторка Радміла Щоголева. Поява Радміли у програмі спричинила значний інтерес преси, яка почала розглядати їхні стосунки поза кадром. Вони проводили багато часу разом, часто виїжджали на гастролі і зустрічалися поза знімальним майданчиком.

Андрій Данилко розповів, з ким з жінок крутив романи
Андрій Данилко розповів, з ким з жінок крутив романи

Коли Радміла раптово зникла з екранів, виникли чутки про розбіжності між партнерами. Проте пізніше акторка заявила, що припинила свою участь у шоу через проблеми зі здоров’ям і не бажанням продовжувати працювати у цьому форматі.

Ольга Лицкевич

Ольгу Лицкевич часто пов’язували з відомим артистом після того, як вона з’явилася поряд з ним у “СВ-шоу”. ЗМІ відразу почали активно обговорювати їхній потенційний роман, але жодної офіційної підтвердження цієї історії ніколи не було.

Інна Білоконь

Інна Білоконь стала відомою завдяки своєму дуету з Вєркою Сердючко і її мамою, що став справжнім хітом у шоу-бізнесі. Цей спільний образ здобув величезну популярність і привернув увагу до можливого роману між Інною та Андрієм Данилком.

Андрій Данилко розповів, з ким з жінок крутив романи
Андрій Данилко розповів, з ким з жінок крутив романи

Їхні виступи на сцені часто супроводжувались демонстрацією емоційного підходу один до одного: обійми, жарти і навіть поцілунки перед камерами глядачів. Одного разу у мас-медіа навіть з’явилася новина про весілля Андрія Данилка і Інни Білоконь. Спростувавши ці чутки, Інна розповіла про свій щасливий шлюб з іншим чоловіком.

Життя Данилка, який прославився яскравим образом, також викликало чутки про його можливу нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Але Андрій визнав, що йому подобаються жінки. У той же час він зазначив, що ще не зустрів ту особливу жінку, з якою б хотів зв’язати своє життя.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.