Бездоганне почуття стилю: 64-річний Стас Боклан показав, як виглядає його будинок – мінімалізм з “шиком”

Станіслав Боклан відомий багатьом українцям своїми ролями в кіно і театрі. З творчої роботи артист завжди повертається в улюблений будинок. В якому стилі оформлене житло та де саме розташоване?

Стас Боклан – український актор театру та кіно, який здобув велику популярність завдяки блискуче зіграним ролям в серіалах “Слуга народу”, “Папік”, “Кріпосна” та інші. Він навчався на факультеті Київського державного інституту театрального мистецтва імені І. Карпенко-Карого.

Десять років поспіль Стас Боклан працював в драматичному театрі Маріуполя, а потім – переїхав до Києва і став служити в Київському академічному молодому театрі.

Вітальня в квартирі Стаса Боклана
Вітальня в квартирі Стаса Боклана

Після активного творчого життя, постійних гастролей та вистав Стас Боклан повертається додому. актор розповідав, що заради оздоблення інтерʼєру у власному помешканні йому довелось звернутись по допомогу до професійних дизайнерів.

Український театральний артист запропонував цим фахівцям ідею з використанням білих, сірих та чорних кольорів в кімнатах його житла. Згодом ідея артиста була реалізована на практиці.

На відміну від багатьох інших артистів та знаменитих українців Стас Боклан не любить надмірного шику. В його будинку неможливо побачити італійських меблів, вензелів та візерунків із позолотою.

Ванна кімната в квартирі Стаса Боклана
Ванна кімната в квартирі Стаса Боклана

Найвідомішому українському “Папіку” більше до душі функціональність, мінімалізм та практичність. Стас Боклан надає перевагу зручним та комфортним меблям, сучасній сантехніці та побутовій техніці.

Останніми роками життя Станіслава Боклана проходить переважно на роботі – в театрі або ж на знімальному майданчику. Інтенсивний робочий графік майже не залишає акторові часу на відпочинок. Але коли вільна хвилинка все ж випадає – він проводить цей час поряд із дружиною у власній домівці.

Стас Боклан зізнався, що для нього квартира – це не місце для помпезності. Скоріш це осередок затишку – де власник почуває себе спокійно. Головне для актора – щоб в оселі бездоганно працювали усі системи та побутові прилади. Важливо ще й те, щоб

Стас Боклан показав, в якій квартирі живе
Стас Боклан показав, в якій квартирі живе

пристрої не потребували частих ремонтів.

Квартира Станіслава Боклана розташована в розвиненій частині столиці. Тут добре налагоджена інфраструктура, облаштована зона відпочинку на даху, а всередині є басейн та сауна. Київський молодий театр, в якому багато років служить артист – розташований в 20 хвилинах пішої ходьби від багатоквартирного будинку, де живе Стас Боклан з родиною.

Спальня в квартирі Стаса Боклана
Спальня в квартирі Стаса Боклана

Простора квартира актора розташована на площі у 86 квадратних метрів. Тут дійсно є все для комфортного життя: особистий кабінет, вітальня, зручна та облаштована сучасною технікою кухня. Також в оселі є два санвузли, а за потреби кабінет чи будь-яку іншу житлову кімнату можна перевтілити в дитячу кімнату чи спальню.

Основою для створення дизайн-проєкту для квартири Стаса Боклана став скандинавський стиль. Артист розповідав, що колись він намагався робити ремонт власноруч і це ледь не призвело до… розлучення з дружиною. Тому у новій квартирі жінка Боклана взяла увесь процес в свої руки та сама замовляла меблі українського виробництва.

Під час оформлення інтерʼєру в квартирі Стас Боклан навмисне відмовився від штучної розкоші, бо вважає її неприйнятною. Кухня в акторській оселі оздоблена в стилі мінімалізму. Тут є лише декілька підвісних полиць, в яких можна зберігати пляшки з дорогими алкогольними напоями.

Практичність - головна родзинка в квартирі Стаса Боклана
Практичність – головна родзинка в квартирі Стаса Боклана

Практичність – ось головна особливість і родзинка інтерʼєру в квартирі Стаса Боклана. Оббивка дивану виконана із текстилю, що стійкий до кігтів тварин. Інші конструкції меблів виконані з металу. Підвищена вартість дизайн-проєкту обумовлена була використанням натуральних матеріалів. Наприклад, паркет виготовлений із натуральної деревини.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.