“Залишилося зробити це офіційно”: зірка “МастерШеф” Катерина Велика розлучається після 15 років шлюбу

Учасниця кулінарного шоу "МастерШеф" Катерина Велика приголомшила новиною про розлучення з чоловіком: в чому причина такого рішення? Подробиці особистого життя.

Катерина Велика, відома учасниця кулінарного шоу “МастерШеф-5”, оголосила про своє розлучення з чоловіком і звернулася до своїх шанувальників із проханням підтримки у цьому важливому періоді. Про неї часто говорили, як про найбагатшу учасницю шоу, раніше вона ділилася з глядачами деталями своїх стосунків з чоловіком та спільними мандрівками за кордон.

Катерина зараз зосереджується на пошуку адвоката, який має досвід у розлученнях. Вона не надає деталей щодо причин свого рішення, але підкреслює, що перебуває на новому етапі свого життя. Зірка заспокоює своїх підписників, наголошуючи, що з нею все гаразд і залишається лише врегулювати останні формальності.

Зірка МастерШеф Катерина Велика розповіла, що розлучається з чоловіком
Зірка МастерШеф Катерина Велика розповіла, що розлучається з чоловіком

Андрій Великий наразі активно активно займається підприємницькою та інвестиційною діяльністю. Його профіль в соціальних мережах часто відображає життя за кордоном, що дає підстави вважати, що він тривалий час перебуває за межами України.

На початку повномасштабного вторгнення Андрій активно включився у волонтерську діяльність, про що розповідав у своєму блозі. Однак згодом він припинив публікувати це, і наступного року знову з’явився у медіа, але вже з Європи. У 2023 році на його сторінках знову з’явилися фотографії, які відображають пейзажі Португалії та інших країн світу.

Зірка МастерШеф Катерина Велика розповіла, що розлучається з чоловіком
Зірка МастерШеф Катерина Велика розповіла, що розлучається з чоловіком

Варто зазначити, що Андрій і Катерина Великі прожили разом у шлюбі п’ятнадцять років. У них є син, який проживає з матір’ю, але має можливість проводити час із обома батьками.

Чоловік, який не проживає в Україні, за останній рік відвідав кілька країн, зокрема США, Англію, Туреччину і кілька країн Європи. Під час цих мандрів він регулярно публікує фотографії у своєму блозі, де використовує російську мову для підписів.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.