Доманський, Мірошниченко чи Гордон: хто з них був тричі одружений та має 7 дітей, а хто наважився лише на 4-х

Серед відомих українських чоловіків є багато гарних татусів. Хто вони, багатодітні батьки і сучасні султани, які за роки життя встигли одружитись декілька разів? "Один Факт" розповість подробиці.

Справжній український чоловік встигає все: і успішну карʼєру будувати, і діточок виховувати. В українському шоу-бізнесі є багато прикладів таких чоловіків. “Один Факт” покаже вам відомих українців, які мають по декілька дітей. Дехто з цих красенів навіть встиг не тільки своїх народити, а ще й всиновити сиріт.

Дмитро Гордон

Журналіст та інтервʼюер Дмитро Гордон — доволі епатажний та цікавий чоловік. Він в силу своєї професії обізнаний у самих різних сферах життя. І про лікувальні пірамідки може розказати не гірше за будь-якого шамана, і вивести на розмову Олексія Арестовича чи Олю Полякову. Не дивно, що таким вправним парубком цікавляться багато жінок.

Журналіст Дмитро Гордон з родиною
Журналіст Дмитро Гордон з родиною

Дмитро Гордон був офіційно одружений тричі. Загалом в нього – семеро дітей, яких йому народили чотири різні жінки.

В шлюбі з першою дружиною Наталією журналіст вперше став батьком. В 1992 році в нього народився син Ростислав. Зараз хлопець вже дорослий. В свої 33 роки він встиг успішно закінчити Київський інститу міжнародних відносин.

Сини Дмитра Гордона: старший Ростислав (зліва) і Дмитро (з батьком справа)
Сини Дмитра Гордона: старший Ростислав (зліва) і Дмитро (з батьком справа)

Наталія за національністю – наполовину білоруска. З Дмитром Гордоном вони одружились ще у 80-х роках, а через 8 років – розлучились. Наявність сина їхній шлюб не врятувала.

Другою обраницею шоумена, співака та журналіста стала дівчина на імʼя Злата Ємельяненко. Їх відносини розпочались в той момент, коли Дмитро Гордон активно працював над авторським проєктом “Бульвар Гордона”. До офіційного шлюбу пара так і не дійшла, але Злата в 1995 році все ж народила коханому сина Дмитра.

Зараз Дмитро і Злата підтримують добрі відносини.

Третьою за рахунком та другою офіційною дружиною для Дмитра Гордона стала Олена Сербіна. Пара побралася законним шлюбом в 1999 році. В шлюбі у них народилося двоє дітей. В 1999 році Сербіна подарувала чоловіку доньку Єлизавету, а в 2001 році – сина Лева.

Дмитро Гордон із сином Левом
Дмитро Гордон із сином Левом

Після розлучення з Оленою Гордон розповідав, що відносини з нею були схожі на магію. В нього була думка, що жінка його… приворожила, бо добре вміє це робити. Однак приворот все одно не допоміг і пара розлучилася.

Дмитро Гордон з донькою Лізою
Дмитро Гордон з донькою Лізою

Третьою офіційною та четвертою за рахунком дружиною Дмитра Гордона стала журналістка Олеся Бацман. Шлюб з нею він уклав в 2011 році і перебуває в ньому донині. Втім, познайомились вони задовго до весілля: в 2006 році. Олеся тоді брала інтервʼю у Дмитра.

Третя дружина подарувала Дмитру трьох доньок: Санту (2012), Алісу (2016) та Ліану (2019).

Третя офіційна дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман із трьома доньками
Третя офіційна дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман із трьома доньками

Подейкували, що саме заради Бацман Дмитро Гордон розлучився із Сербіною. Сама Олеся ці чутки спростувала і заявила, що на момент початку їх відносин журналіст був вільний.

Тімур Мірошніченко

Український коментатор і ведучий Тімур Мірошніченко одружився лише раз. В 2018 році його обраницею стала адвокат Інна Рудник. В червні цього ж року дружина подарувала Тімуру первістка: доньку Мію. Через рік, у 2019-му, в подружжя народився синочок Марк.

Тімур Мірошніченко з родиною
Тімур Мірошніченко з родиною

В 2023 році Тімур Мірошніченко став багатодітним батьком. Вони з дружиною прийняли рішення всиновити 2-річного хлопчика Марселя.

Велика родина Тімура Мірошніченка
Велика родина Тімура Мірошніченка

В червні 2024 року родина Мірошніченків знов поповнилася. Вони вдочерили другу дитину – 8-річну дівчинку Ангеліну. Загалом Мірошніченки тепер виховують чотирьох дітей.

Андрій Доманський

Ведучий Андрій Доманський – багатодітний батько. Він тричі був одружений, але лише два з цих шлюбів дули офіційними.

Перша дружина Юлія народила Доманському двох дітей: первістка Василя (2000 рік) та доньку Ладу Доманську (2004).

Андрій Доманський зі своїми дітьми
Андрій Доманський зі своїми дітьми

Другий шлюб Андрія Доманського не був зареєстрованим. Ведучий до 2010 року мав цивільні стосунки з ведучою Лідією Таран. Вона подарувала йому третю дитину: доньку Василину.

З 2011 року Андрій Доманський живе в офіційному шлюбі з жінкою на імʼя Марина. В цьому шлюбі в подружжя народилось двоє доньок: Кіра (19 вересня 2011 року) та Віра (23 червня 2016 року).

Андрій Доманський в родинному колі
Андрій Доманський в родинному колі

Загалом в Андрія Доманського пʼятеро дітей і три шлюби за плечима.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.