Не холостячка, як думають всі: 58-річна Алла Мазур розкрила таємниці свого особистого життя – хто є обранцем

Алла Мазур у кадрі постає сильною жінкою та про своє особисте життя майже не говорить, відомо лише, що телеведуча має сина Артема, але чи є у зірки чоловік?

Алла Мазур відома своїм бажанням зберігати особисте життя поза увагою публіки, зірка фокусується на своїй професійній діяльності, що дозволило їй досягти значних успіхів у журналістиці. Незважаючи на це, з’явилися чутки про те, що у неї є син на ім’я Артем, який з’явився в результаті її стосунків з не названим чоловіком.

Однак з’явилось фото, де Алла Мазур поруч з сином на шкільному святі та в Артема був бейджик, на йому вказане прізвище Бондаренко, що може свідчити про його батька.

Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком
Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком

У всіх джерелах, де висвітлено інформацію про Аллу Мазур, зазначено, що вона є незаміжньою. Протягом багатьох років серед телеведучих і її фанатів ходили чутки про те, що вона підтримує романтичні стосунки з колегою, Робертом Опалеником, відомим телевізійником з Закарпаття, який працює на каналі “1+1” вже понад двадцять років. Однак насправді досить сумнівно, що саме він є батьком її сина.

Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком
Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком

Згідно з певними джерелами українських ЗМІ, Алла можливо знаходиться у шлюбі з Робертом Опалеником. Чутки підкріплюються спостереженнями колег, які помічали їх разом не лише на роботі, а й на різних світських заходах.

Роберт Опаленик зізнався журналістам, що він має багаторічний досвід співпраці зі своєю дружиною в рамках програми новин ТСН, що може вказувати на Аллу Мазур. Він також зазначив, що в нього є декілька дітей. Більше він не уточнив деталей щодо свого особистого життя, але чоловік поділився загальними характеристиками їхньої спільної роботи, включаючи здатність Алли Мазур адаптуватися до різних викликів, що виникають у програмі.

Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком
Телеведуча 1+1 Алла Мазур розповіла, хто є її чоловіком

Зірка розпочала свою кар’єру в журналістиці на початку 1990-х років і з 1997 року працює у Телевізійній службі новин. Вона відома як одна з провідних ведучих в українському телевізійному просторі. У своєму особистому блозі Мазур часто ділиться з підписниками різними аспектами її професійного життя.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.