Пішла вся в маму: 23-річна донька Віри Брежнєвої розповіла, як заробляє на життя в США та ким працює

Соня Кіперман народилась у першому шлюбі Віри Брежнєвої та наразі будує своє життя та кар'єру в США: яку професію обрала дівчина та як заробляє?

23-річна донька співачки Віри Брежнєвої, Соня Кіперман, вирішила розпочати кар’єру фотомоделі в США. Вона активно заробляє кошти на життя через комерційні зйомки, зокрема, участь у рекламному фотосеті для одного з салонів краси в Лос-Анджелесі. На знімках, які вона опублікувала в соцмережах, Соня позує в білому халатику, показуючи процедури краси, а також естетичні кадри з рушником на голові та келихом ігристого напою.

Донька Віри Брежнєвої розповіла про своє життя в США. Фото з Instagram @sonyaxkiperman
Донька Віри Брежнєвої розповіла про своє життя в США. Фото з Instagram @sonyaxkiperman

Публіка вже висловила свої враження від нових професійних фото юної Соні Кіперман, доньки відомої співачки Віри Брежнєвої. Вони відзначили її потенціал як моделі та висловили позитивні коментарі, називаючи її “дуже милою”, “моделлю” та “чудовою дівчиною”.

Варто зазначити, що Соня народилася у шлюбі Віри Брежнєвої та її першого цивільного чоловіка Віталія Войченка. Пізніше Віра уклала шлюб з бізнесменом Михайлом Кіперманом у 2006 році. Михайло удочерив Соню та надав їй своє прізвище. Згодом в їхньому подружжі з’явилася ще одна донька, Сара, якій наразі 14 років.

Донька Віри Брежнєвої розповіла про своє життя в США. Фото з Instagram @sonyaxkiperman
Донька Віри Брежнєвої розповіла про своє життя в США. Фото з Instagram @sonyaxkiperman

Відомо, що інформація про весілля з Михайлом трималася в суворій таємниці, без розголосу в пресі чи витоків спільних весільних фотографій.

За словами джерел близьких до колишньої учасниці гурту ВІА Гра, весілля відбулося в обмеженому колі, лише з родичами, без близьких друзів співачки. В той час Віра також змінила своє прізвище на Кіперман в паспорті, але на сцені вона залишила собі псевдонім – Брежнєва.

Шлюб Віри з Михайлом завершився, і пізніше співачка уклала новий союз з продюсером Костянтином Меладзе, від якого також пішла.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.