Йому приписували роман з Нелею Шовкопляс: зірка 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце

Телеведучий Єгор Гордєєв має велику прихильність серед його глядачів, але про особисте життя він говорить мало - чи перебуває чоловік в романтичних стосунках?

У популярного ведучого ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Єгора Гордєєва завжди є багато шанувальників, які цікавляться не лише його телевізійною роботою, а й особистим життям. Протягом останніх місяців його ім’я пов’язували з Нелею Шовкопляс, його колегою з програми, але сам ведучий не поспішав підтверджувати ці чутки.

На запитання про особисте життя Єгор Гордєєв завжди відповідав роздумливо. Він пояснив, що йому не завжди подобалося привертати увагу на свої стосунки, які, за його словами, не завжди були серйозними і тривалими.

Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце
Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце

Чутки про роман із Нелею Шовкопляс набували все більшої популярності, але самі герої цих чуток уперто заперечують будь-які романтичні стосунки. Єгор висловлює сумніви у правдивості подібних слухів і вважає, що це лише фантазія глядачів і їхні бажання.

Єгор Гордєєв охоче висловлює своє розчарування стосовно поширення подібних чуток і вважає цю ситуацію прикладом того, як швидко можуть з’явитися необґрунтовані чутки і історії там, де насправді немає нічого цікавого для обговорення.

Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце
Телеведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів, чи вільне його серце

На даний момент Єгор є холостяком, який живе сам у своєму житлі. Журналістка, що спілкувалася з ним, не змогла дізнатися більше деталей його особистого життя. Він ніколи не був одружений і самостійно виховує свого собаку Джума та двох котів. Ведучий визнає, що шукає “маму” для своїх улюбленців і вірну супутницю життя, але вважає, що це завдання важке.

Телеведучий вважає, що пошук ідеальної партнерки є неправильною установкою. Для нього головним фактором є хімія між партнерами. Він вважає, що дівчина – це не об’єкт, який можна вибрати за певними параметрами, схожими на вибір товару.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.