Виїхав з України та мовчить: 76-річна Софія Ротару показала свого єдиного 53-річного сина Руслана (ФОТО)

Відомо, що Софія Ротару має лише одного сина та племінників, які знаходяться закордоном: що відомо про спадкоємця співачки та чим він займається?

Софія Ротару розповіла про свого сина Руслана Євдокименка, який стане спадкоємцем її великої компанії та бізнесу, а також її розкішної резиденції. Вона завжди визнавала, що бажала мати ще одну дитину, проте Руслан є її найулюбленішим. Співачка часто висловлювала почуття провини за недостатню кількість часу, яку могла приділити йому через свою кар’єру.

Покійний чоловік Софії, Анатолій Євдокименко, також мріяв проводити більше часу зі своїм спадкоємцем, проте життя малювало свої плани. У дитинстві Руслана була якісна освіта, і він насолоджувався життям, зустрічаючись з різними дівчатами.

Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана
Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана

Руслан, завдяки своїм видатним математичним здібностям та пристрасті до інженерії, займався в основному будівництвом. Після смерті батька на нього перейшли відповідальність за компанію, бізнес і догляд за матері, що ще більше збільшило його обов’язки.

Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана
Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана

Софія Ротару, незважаючи на те, що зазвичай рідко згадувала Руслана у своїх інтерв’ю, завжди висловлювала безмежну любов до свого сина. Вона пояснила, що саме Руслан повністю відповідав за будівництво їх нерухомості, включаючи грандіозні проєкти, ще до того, як компанія перейшла у його власні руки.

Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана
Софія Ротару показала свого єдиного сина Руслана

Одним з найяскравіших прикладів є “Вілла Софія” у Ялті, реконструкція якого була заморожена на п’ять років через фінансування з родинного бюджету. За словами зірки, Руслан зробив кар’єрний вибір на користь будівництва і вклав усі свої сили у розвиток родинних власностей.

Руслана часто обговорювали з погляду того, що він, мабуть, схиляється до безтурботного способу життя. Проте його справжня поведінка та ставлення до життя свідчили про зовсім інше.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.