Несподіванка під час виступу: соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин впав прямо під час концерту (Відео)

Соліст гуртку "Друга ріка" Валерій Харчишин неочікувано здивував своїх підписників під час концерту в Львові: чому співак впав та як себе почуває?

Виступ “Другої Ріки” у Львові отримав широке визнання не лише завдяки музичним досягненням, а й через несподіваний інцидент з їхнім лідером, Валерієм Харчишиним. Під час виконання пісні “Вже не сам” співак впав зі сцени перед аудиторією.

Інцидент стався на піку концерту гурту. Втративши рівновагу під час виконання куплету, Харчишин раптово впав на сцену, а звідти – на підлогу перед здивованими глядачами. Незважаючи на це, співак, з усмішкою на обличчі, оперативно відновив виконання пісні і без зволікань продовжив, доводячи до фіналу приспів “Вже не сам”. Цей епізод став символічним, показуючи, що Харчишин виступав не самотній, а разом із вірними фанами, які підтримували його у цей несподіваний момент.

Інцидент, зафільмований шанувальниками та швидко поширений в інтернеті, спричинив широке обговорення, адже шанувальники почали переживати за стан здоров’я співака та чи нічого він собі не зламав.

Соліст гурту Друга ріка Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті
Соліст гурту Друга ріка Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті

На щастя, лідер гурту не має серйозних травм та це дозволило йому продовжити концерт і зберегти високий настрій усього вечора.

Щодо вокальних здібностей Харчишина, було очевидно, що він співав саме вживу. Падіння призвело до тимчасової втрати концентрації на виконанні пісні, але він оперативно піднявся і продовжив виступ, як справжній професіонал своєї справи.

Соліст гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті
Соліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин потрапив у конфуз на концерті

Цей епізод нагадав багатьом інші ситуації, що сталися на інших концертах у Львові нещодавно, зокрема у виконання співачок Аlyona Аlyona та Jerry Heil. У всіх цих випадках на щастя, обійшлося без серйозних травм серед артистів і глядачів, та зараз цю ситуацію можна розглядати з посмішкою на обличчі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.