Не холостяк, як думають всі: 52-річний Ектор Хіменес-Браво показав, хто є його обраницею – не з “МастерШеф”

Ектор Хіменес-Браво полюбляє інтригувати своїх шанувальників, зокрема й особистим життям - чи перебуває відомий кулінар у романтичних стосунках та хто є його дівчиною?

Ектор Хіменес-Браво не є холостяком, як могло здатись з першого погляду. Минулого року колумбійських кухар вперше поділився історією свого знайомства з українською дівчиною, в яку він закохався. Пара познайомилася на вечірці, яку влаштувала їхня спільна подруга – дизайнерка з України. Відразу ж Ектора привернула увага цієї дівчини, і він жалкував, що раніше не зустрів її.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, хто є його обраницею
Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, хто є його обраницею

Ектор зазначив, що їх зустріч була важливою подією в їхньому житті. Виявляється, дівчина часто була зайнята й не могла брати участі в різних заходах, але на цій вечірці вони змогли зустрітися. Суддя “МастерШеф” висловив радість і вдячність за те, що вони знайшли одне одного, і він щасливий, що знайшов свою супутницю життя.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, хто є його обраницею
Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, хто є його обраницею

Ектор Хіменес-Браво визнав, що йому дуже подобається його кохана. Зокрема, він цінує те, що вони добре розуміють одне одного. Він також підкреслив, що для нього важлива спонтанність, і саме ця особливість чіпляє його в їхніх стосунках.

За словами знаменитості, вони вперше сказали одне одному “кохаю” від щирого серця, без намагання чи планування. Почуття були щирими і непідробленими, що ще більше зміцнило їхні стосунки.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, хто є його обраницею
Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, хто є його обраницею

Було відомо, що Ектор і його обраниця живуть в різних країнах. Він перебуває в Україні, тоді як вона живе у Польщі. Незважаючи на це, вони часто зустрічаються. Нещодавно дівчина відвідала ведучого, і сам він раніше часто їздив до Варшави, щоб проводити час разом. Вони підтримували близькі стосунки, не дивлячись на відстань, завдяки постійному спілкуванню у месенджерах.

Зараз Ектор Хіменес-Браво не з’являється на публіці зі своєю дівчиною, тому залишається невідомим, чи перебуває пара ще в стосунках. Можливо вони вже не разом, або ж вирішили не ділитись деталями особистого життя.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.