Довге волосся без укладки додає віку: 87-річна Ада Роговцева це знає і робить трендове боб-каре (ФОТО)

Завжди стильна і неперевершена Ада Роговцева вже багато років поспіль робить собі зачіску боб-каре. Така стрижка дуже до лиця акторці та робить її молодшою за свій справжній вік.

Ада Миколаївна Роговцева — акторка українського театру та кіно, яка з 1967 року носить звання народної артистки України. З 1958 року вона служила в національному академічному театрі імені Лесі Українки і пропрацювала там 35 років.

Ада Роговцева на публіці зʼявляється зі стрижкою боб-каре
Ада Роговцева на публіці зʼявляється зі стрижкою боб-каре

Численна аудиторія прихильників багато років бачила Аду Миколаївну в незмінному обліку – зі стрижкою боб-каре. Чому саме її акторка обрала для виступів на сцені та зйомок в кіно?

Імовірніше за все тому, що цей варіант зачіски не виходить з моди вже багато років. Боб-каре завжди залишається актуальною та не потребує кардинальної зміни іміджу. Одночасно із тим саме така зачіска додає до звичного образу трохи екстравагантності та різноманіття.

Боб-каре з чубчиком, як у Ади Роговцевої – універсальний варіант зачіски, в якому поєднані відразу 2 варіанти зачіски, боб та каре. Класичний боб стилісти виконують на коротке волосся. А ось в стрижках каре довжина волосся може сягати плеч.

Боб-каре за довжиною знаходиться десь посередині між цими двома варіантами. В ній локони закривають вуха та доходять до лінії підборіддя або ж середини щоки.

Створення стрижки боб-каре, як у Ади Роговцевої – належить французькому стилісту Антуану де Парі. Вперше саме він зробив таку зачіску одній з клієнток, надихнувшись образом Жанни дʼАрк.

До речі, зачіску, яку багато років носить Ада Роговцева – колись обрала для себе й незрівнянна Коко Шанель.

Французька модель Коко Шанель також обирала для себе боб-каре, як і Ада Роговцева
Французька модель Коко Шанель також обирала для себе боб-каре, як і Ада Роговцева

Боб-каре як у Ади Роговцевої – один зі зручних варіантів для тих, хто носить волосся середньої довжини та не хоче приділяти забагато уваги укладці. Така стрижка має декілька варіантів оформлення та чудово підходить для різних типів фарбування, стилів та форм обличчя.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.