“Живуть там, де народилися”: Дмитро Гордон розповів, де зараз знаходяться та чим займаються троє його синів

Дмитро Ілліч Гордон – український журналіст, шоумен, співак і… багатодітний батько. В чотирьох різних шлюбах у нього народилось семеро діточок, серед яких – і троє синів. Де вони зараз знаходяться?

Шоумен і журналіст Дмитро Ілліч Гордон розповів, як зараз живуть та чим займаються троє його синів від різних шлюбів. Ростислав, Дмитро та Лев – вже повнолітні хлопці. Оскільки вони народились за кордоном, то там же зараз і проживають. Двоє нащадків Дмитра Гордона будують успішну карʼєру в Америці. Ще один син – живе та працює в Європі.

Дмитро Гордон із сином Левом
Дмитро Гордон із сином Левом

Дмитро Гордон зізнався, що його сини виїхали за кордон не після війни, а жили там вже доволі давно. За словами журналіста, його найстарший син Ростислав, народжений у першому шлюбі – взагалі непридатний до служби в армії за станом здоровʼя. “Білий квиток” він отримав задовго до початку повномасштабного вторгнення.

Середній син Дмитро та наймолодший Лев –  є громадянами США. Хлопці в цій країні народились та мають американське громадянство. Гордон зізнався, що в нащадків ніколи не виникало бажання приїхати жити в Україну. Вони знайшли себе там, де зараз живуть і успішно будують за кордоном свою карʼєру.

Дмитро Гордон і його сини
Дмитро Гордон і його сини, Лев і Дмитро

Середній син шоумена Дмитро закінчив музичний коледж Берклі у Бостоні. Зараз батько цілком може ним пишатися, бо хлопець став мега-успішним композитором у Голлівуді.

Старший син Гордона, Ростислав – зараз працює в Youtube. Наймолодший, Лев Гордон – громадянин Сполучених Штатів Америки. Він живе поряд з братом в Лос-Анджелесі та робить перші кроки в своїй карʼєрі. втім, вже на цей час хлопець щомісяця заробляє по декілька тисяч доларів на місяць.

Окрім трьох синів в Дмитра Гордона також є чотири доньки від різних шлюбів. Трьох дівчат йому народила четверта дружина Олеся Бацман. Ще одна донька зʼявилася в шоумена у третьому шлюбі з Оленою Сербіною. Дівчинку звуть Єлизавета і їй в цьому році виповниться 25 років. Наймолодшу доньку Дмитра Гордона звуть Аліса. Вона народилась в 2016 році і зараз їй 8 рочків.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.