Їй вже 21: як зараз виглядає акторка Софія Стеценко, що зіграла онучку Женьку в серіалі “Свати”

Софія Стеценко – молода акторка українського театру та кіно. Багатьом глядачам дівчинка запамʼяталась роллю Женьки Ковальової в серіалі "Свати". Подивіться, як виглядає 21-річна Софія зараз.

Юна українська акторка Софія Стеценко стала популярною ще в 6-річному віці. Саме вона зіграла онучку Женьку в третьому та четвертому сезонах гумористичного серіалу “Свати”. Трохи згодом їй доставались ролі й в інших кінопроєктах: ситкомі “Ластівчине гніздо”, фільмі “Заради кохання я все зможу” і “Під прицілом кохання”.

Народилась Софія Стеценко в День сміху, 1 квітня 2003 року. Імовірно, це обумовило її життєрадісний та веселий характер. Однак, за словами батьків дівчинки, вона з ранніх років дуже серйозно ставилась до своєї мрії стати акторкою. Цікаво, що в родині Софії ніхто не належав до кінематографічного мистецтва. Хіба що одна з бабусь маленької артистки співала в любительському хорі.

Софія Стеценко: доросла і маленька
Софія Стеценко: доросла і маленька

З пʼяти рочків Софія Стеценко навчалась в київській дитячій студії на базі театру «Fantasy New». Там їй дісталась і перша власна роль – маленької піратки в спектаклі “Пітер Пен”. Потім Софія грала Метелицю у виставі “Синя Птиця”, а також інопланетного принца у спектаклі “Маленький принц”.

Заради участі в дитячому конкурсі естрадного мистецтва “Леді і джентльмени” маленька Софія перевдягнулася у Пеппі Довгу Панчоху. Завдяки цьому образу дівчинка не тільки здобула перше місце в конкурсі, але й змогла привернути увагу до себе дівчини-агента.

Софія Стеценко: тоді і зараз
Софія Стеценко: тоді і зараз

Вона якраз підшукувала юну акторку на головну роль в серіалі “Свати”. Власне, саме таким чином Софія й потрапила в кінопроект, який приніс їй всеукраїнську славу.

В серіалі “Свати” шестирічній Софії дісталась роль маленької Жені Ковальової. Коли батьки головної героїні вирушили працювати за кордон, то дівчинка залишилась під опікою своїх бабусь і дідусів.

Софія впоралась із роллю на “відмінно”, про що кажуть численні захоплені коментарі у соціальних мережах.

Зараз Софії Стеценко вже 21 рік. З моменту участі в зйомках “Сватів” пройшло 15 років і з того часу багато чого змінилось. Екранні бабусі та дідусі Женьки Ковальової опинились по ту сторону барикад і стали в Україні персонами нон грату.

Софія Стеценко: тоді і зараз
Софія Стеценко: тоді і зараз

Змінилась за багато років і сама Софія Стеценко. Дівчина подорослішала, але на відміну від своїх кінородичів – зраджувати Україні не стала. Після початку повномасштабного вторгнення росіян молода українська акторка перейшла на українську мову і всіляко підтримує рідну країну.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.