Такою її бачить вранці тільки Гордєєв: ведуча “Сніданку” Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

Зірка "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс показала себе без фільтрів та макіяжу. Подивіться, як виглядає ведуча раннім ранком до виходу в ефір. Такою її бачив лише Єгор Гордєєв, а тепер і ви!

Зіркова ведуча з українського каналу “1+1” Неля Шовкопляс стала зʼявлятись в ранкових ефірах “Сніданку” відносно недавно. Втім, за декілька років цій яскравій красуні вдалось підкорити серця величезної аудиторії телеглядачів. Неля стала невідʼємною часткою ранкового телебачення, а її тандем з Єгором Гордєєвим цілком можна назвати одним із найкращих на сучасному національному телебаченні.

Неля Шовкопляс майстерно веде прямі ефіри та включення, а в кадрі глядачі навряд чи колись можуть побачити її без гриму та фільтрів. Над зірковим образом ведучої ретельно працює ціла команда гримерів і костюмерів. Саме тому в ефірах Неля зʼявляється завжди вродливою. На її обличчі ніколи не помітні дрібні вади. Це й не дивно, адже щоранку професійні гримери ретушують шкіру обличчя знаменитої ведучої тональними кремами та хайлайтерами. І під час ранкових випусків “Сніданку з 1+1” образ Шовкопляс виглядає неперевершено.

Робота гримерів, які готують ведучих до новинних ефірів – за кулісами майже не помітна. Але в кадрі саме їх старанна праця робить картинку ідеальною. Одного разу Неля Шовкопляс розповідала історію, як гримери в прямому сенсі цього слова її врятували.

Справа була в тому, що ведуча мала необережність… впасти з велосипеду під час прогулянки. На перший погляд нічого страшного не сталось, але… на обличчі залишилися синці. Тим не менш, зіркова ведуча в ефір до глядачів все-таки вийшла. Завдяки гарному гриму її синці залишились непомітними для телевізійної аудиторії.

Неля Шовкопляс показала себе без макіяжу
Неля Шовкопляс показала себе без макіяжу

Поза студійною камерою, на особистій сторінці у соціальних мережах – Неля Шовкопляс зовсім не боїться показати себе такою, яка вона є насправді. Днями популярна ведуча оприлюднила в Instagram нове відео, в якому постала перед своїми підписниками без гриму та фільтрів. На обличчі ведучої помітна лише туш у невеликій кількості на віях.

Нові статті

Схожі статті

Хто найдорожчий: скільки коштує виступ Тіни Кароль, Олі Полякової, Вєрки Сердючки та Насті Каменських? Прайс

Запросити собі на корпоратив або день народження зірку естради може не кожен пересічний громадянин. Адже вартість виступу може сягати десятків а то і сотень тисяч гривень.

Була одружена, але справжнє щастя знайшла після 40: Наталія Могилевська розповіла, з ким крутила роман

Наталія Могилевська наразі перебуває у стосунках з Валентином та виховує двох названих доньок, але до цього співачка мала досить бурхливе особисте життя - що відомо?

1 інгредієнт, який зробить цибулю ще смачнішою та хрусткішою: навіщо додавати соду під час її смаження

Ви дуже полюбляєте цибулю, але чогось вам не вистачає до її смаку - обов'язково спробуйте додати один простий інгредієнт, який зробить її більш соковитою.

“Я відчувала себе безсилою”: 38-річна Оля Цибульська пригадала свій найважчий період у житті – що сталося

Оля Цибульська завжди постає перед екранами веселою та енергійною, але співачка переживала й складні періоди життя - що відомо про найважчий момент, який стався в артистки?