Співала в команді Джамали у “Голосі країни”, а зараз мріє про доньку: де зараз і чим зайнята Ірина Федишин

Творчість співачки Ірини Федишин просичена любовʼю до України. Ще у 18 років співачка голосно заявила про себе, прийнявши участь у Нацвідборі на Євробачення. Де Ірина Федишин зараз та чим займається?

Ірина Федишин – львівянка. Вона народилась 1 лютого 1987 року. З 13 років майбутня співачка навчалась в місцевій музичній школі. Оскільки вона з ранніх років займалась музикою вдома самостійно, то її прийняли одразу до 4-го класу.

Музичну школу Федишин закінчила на відмінно. Ще в школі почала вести концертні програми, а під час навчання у Львівському національному університеті імені Івана Франка – одночасно встигала навчатись вокалу і музиці.

В юнацтві Ірина Федишин брала участь у багатьох фестивалях та музичних конкурсах, де вигравала призи. Деякі з пісень молодої артистки потрапляли в ротацію на українські радіостанції.

Ірина Федишин розповіла, що завжди мріяла про доньку
Ірина Федишин розповіла, що завжди мріяла про доньку

В 2005 році Ірина Федишин виступила в півфіналі Євробачення. Її пісенна творчість розвивалася у двох напрямках. Один із них – український народний стиль, який добре заходить на вечірках. Інший стиль, в якому співає Федишин — популярна, сучасна музика.
В лютому 2018 року Ірина Федишин стала учасницею восьмого сезону талант-шоу “Голос країни” та на сліпих прослуховуваннях виконала авторську пісню “Малесенькі долоньки”. До неї тоді повернулися крісла усіх чотирьох представників журі. Але Федишин обрала для себе команду Джамали. В подальшому вона не потрапила в етап прямих ефірів після виконання пісні “Вибачай”, яку співала до неї Ірина Білик.

В подальшому Ірина Федишин продовжила творчий розвиток. Наприклад, в травні 2022 року співачка увійшла до журі від України в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Тоді результати роботи журі спровокували скандал через те, що польському та литовському виконавцям поставили занадто низькі бали.

Де Ірина Федишин зараз?

Ірина Федишин залишилась в Україні
Ірина Федишин залишилась в Україні

Зараз співачка Ірина Федишин продовжує творчу діяльність. Нещодавно вона випустила новий кліп під назвою “Секрет”, в якому постала з великим животиком. Фанати припустили, що авторка-виконавиця пісень знаходиться при надії і скоро подарує своєму чоловікові Віталію Човнику третю дитину. Однак сама артистка ці чутки спростувала. Мовляв, вагітність була несправжньою та була потрібною лише для посилення ефекту від релізу нового кліпу.

І хоча наразі жінка не вагітна, але вона разом з чоловіком мріє про народження донечки.
Ірина Федишин від початку повномасштабного вторгнення зайняла чітку проукраїнську позицію. З 2014 року артистка гастролює з концертами для військових на передовій.

Нещодавно виконавиця завершила закордонний гастрольний тур в Канаді та Америці. Зароблені кошти артистка спрямувала на підтримку ЗСУ.

Нові статті

Схожі статті

+1 інгредієнт і виходить щось нереальне: як приготувати картоплю фрі ще смачнішою, ніж у “Макдональдсі”

Тепер це буде найулюбленіша страва вашої сім'ї - гарантуємо. Рецепт нереально хрусткої картоплі фрі, яка вийде в 100 разів краще, ніж в ресторані.

Чекала сонця, але раптово пішов дощ: ізраїльтянка отримала компенсацію в $1000 за неправдивий прогноз погоди

В Ізраїлі трапився незвичний випадок. Місцева жителька подала до суду і намагалась отримати компенсацію за… невірний прогноз погоди. Чи вдалось їй отримати гроші за те, що пішов дощ замість сонця?

На афіші – краш, в реальному житті змив увесь макіяж: 51-річний Олег Винник показав, як виглядає насправді

Музичний виконавець Олег Винник 15 липня вперше за 2 роки зʼявився в публічному просторі. Артист оприлюднив у соцмережах звернення до своїх прихильниць. Як зараз виглядає кумир українських вовчиць.

“Я знала, що в нього є дружина”: 34-річна Наталка Денисенко розповіла, як почався роман з Андрієм Федінчиком

Наталка Денисенко вражає своєю харизмою та емоційністю, але не завжди вона є такою: яким ж насправді було знайомство з її майбутнім чоловіком Андрієм Федінчиком?