“Ми закохались на знімальному майданчику”: Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик пішов від дружини

Наталка Денисенко розповіла, як зародилось її кохання з майбутнім чоловіком Андрієм Федінчиком та як він пішов від своєї дружини заради акторки.

Українська акторка Наталія Денисенко, відома завдяки своїй ролі в серіалі “Кріпосна”, розповіла про свої внутрішні почуття та реакцію на те, що її колега по зйомках, Андрій Федінчик, залишив свою дружину через неї. У спілкуванні з Машею Єфросініною в програмі “Мій секрет”, актриса відзначила, що її знайомство з Федінчиком відбулося під час зйомок серіалу “Клан ювелірів” і відразу ж вона відчула до нього особливі почуття.

Андрій Федінчик пригадав, як пішов від дружини заради Наталки Денисенко
Андрій Федінчик пригадав, як пішов від дружини заради Наталки Денисенко

Денисенко визнала, що спочатку вона відчувала сором за свої емоції, оскільки влюбитися у чоловіка, який має родину, було для неї неможливим. Вона підкреслила наявність хімії між ними, однак зазначила, що в такій ситуації вона б відмовилася від будь-яких подальших кроків. Акторка наголосила, що ніколи не була і не хоче бути у стосунках, де вона була б “коханкою”, і такі стосунки не підходять їй.

Андрій Федінчик пригадав, як пішов від дружини заради Наталки Денисенко
Андрій Федінчик пригадав, як пішов від дружини заради Наталки Денисенко

Незважаючи на те, що вона спочатку не очікувала відповіді від нього, вона зізналася у своїх почуттях під час одного із зйомочних днів серіалу. Того дня Андрій прийшов розбитий і нетверезий, сповістивши акторці про свої стосунки з дружиною, а саме, що він вирішив піти від неї. Наталка не очікувала такого кроку від Андрія і вона стала переживати великий душевний стрес, адже вона не хотіла б опинитись на місці його дружини і їй було її шкода.

Андрій Федінчик пригадав, як пішов від дружини заради Наталки Денисенко
Андрій Федінчик пригадав, як пішов від дружини заради Наталки Денисенко

Після того, як Андрій залишив свою дружину, він почав стосунки з Наталкою. Проте цей новий етап в їхніх взаєминах виявився складним: акторка часто переймалася ревнощами і боялася, що він може знову покинути її, як і попередню дружину. Наталка визнала, що своєю істерикою і ревнощами часто доводила Федінчика до відчаю, що було для них великим випробуванням.

Ця історія для них обох стала нагадуванням про складнощі, які можуть супроводжувати несподівані і сильні почуття, зокрема в умовах гучного та суспільно активного життя акторів.

Нові статті

Схожі статті

“Не знаю, як реагувати на це”: 31-річна Марія Яремчук розповіла, хто є хресним батьком її тримісячного сина

Довгий час Марії Яремчук та Олександру Пономарьову приписували роман, але як виявилось в артистки інший чоловік та дитина не від співака. Але хто ж став хрещеним батьком для сина?

З усіма буває: найгучніший “сором” українських зірок в ефірі та на сцені – конфузи Полякової, Барбір, Потап

Артисти час від часу потрапляють у халепи. Іноді вони трапляються на сцені, що спричиняє бурхливу реакцію суспільства. Полякова, Барбір та Потап розповіли, які конфузи траплялись із ними.

“Вона не виконала умови купівлі”: 77-річну Софію Ротару звинуватили у махінаціях із нерухомістю – деталі

Софія Ротару має власну віллу в Криму, але нещодавно з'явилась інформація, що її відібрали. Що ж насправді сталося з нерухомістю співачки та яку умову вона не виконала?

Вєрка Сердючка насправді – чоловік: як звичайний полтавчанин Андрій Данилко перетворився на жінку-провідницю

Кумедна провідниця Вєрка Сердючка насправді – чоловік у жіночому обличчі. Прихильники звикли бачити із зіркою на голові. Ніхто не знає, скільки їй років, але відомо, що грає її 50-річний чоловік.