“Гени пальцем не задавиш”: фанати вражені тим, як виглядає мама Тіни Кароль, якій вже більше 60 років

Тіна Кароль досить рідко публікує свою сім'ю у соціальних мережах, однак робить це - чи знали ви, як виглядає мама поп-діви та які у них відносини між собою?

Тіна Кароль завжди дбала про приватність своєї сім’ї і рідко ділилася з публікою фотографіями своїх близьких. Проте робить винятки, коли у її мами день народження та публікує в Instagram зображення своєї матері, Світлани Ліберман.

Світлана Ліберман народилася в Івано-Франківську, але ще в молоді роки переїхала дорРосії разом зі своїм чоловіком. Після того, як їхня дочка Тіна Кароль виросла, вони повернулися в рідне місто, де пройшло дитинство і юність співачки.

Тіна Кароль показала, як виглядає її мама Світлана
Тіна Кароль показала, як виглядає її мама Світлана

Освіту Світлана отримала в області інженерії і працювала майже все своє життя у Пенсійному фонді України. Коли Тіна Кароль стала відомою і фінансово незалежною, вона забезпечила батькам зручне житло в Києві. Батько та брат співачки працюють у власній адвокатській конторі, тоді як мама Світлана зараз займається в основному побутовими справами.

Тіна Кароль розповіла, що не має дуже близьких відносин із своєю матір’ю, зазначаючи, що у них різні погляди на життя. Незважаючи на це, вони зустрічаються не рідше трьох разів на рік: на день народження матері, Різдво та Пасху.

Тіна Кароль показала, як виглядає її мама Світлана
Тіна Кароль показала, як виглядає її мама Світлана

Фанати співачки висловлюють враження від фотографій матері артистки, підкреслюючи схожість між ними. Вони висловлюють захоплення її зовнішнім виглядом, коментуючи, що вони дуже гарні і схожі.

Деякі шанувальники зазначають, що мати співачки є неймовірною красунею, і вони б хотіли побачити ще більше фотографій з її родиною. Також вони висловлюють цікавість стосовно фотографій батька співачки, вважаючи, що це також буде цікаво для них. Не забувають поздоровляти матір співачки з Днем народження, називаючи її чудовою.

Відомо, що співачка народилася у сім’ї, де є ще одна дитина – її старший на чотири роки брат Станіслав. Стас є успішним адвокатом у Києві, він одружений на сестрі відомої української акторки Ірми Вітовської та виховує доньку. Тіна має добрі відносини із своїм братом. Вона часто відвідує його та проводить час із своєю племінницею.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.